1. September beste maand voor Niantic's Pokémon GO

September beste maand voor Niantic's Pokémon GO

Hoogste omzet sinds november 2017

Niantic heeft afgelopen september goed verdiend aan Pokémon GO. De populaire app haalde bijna 85 miljoen dollar in het laatje en stond wereldwijd op de vierde plek qua meeste omzet behaald in een app. Met de hoge omzet deze september bereikte Niantic een nieuw hoogtepunt sinds november 2017.
Pokémon GO

Vergeleken met september 2017 heeft Niantic een winstpost gemaakt van 89 procent. Daarbij zijn er ook nog eens afgelopen maand 8.86 miljoen downloads van Pokémon GO bijgekomen. Wederom vergeleken met september 2017 is dit een verbetering van honderd procent voor Niantic.

Met de cijfers van afgelopen september heeft Niantic het derde kwartaal afgesloten met de hoogste cijfers van een derde kwartaal sinds 2016. Tot nu toe heeft Pokémon GO wereldwijd een omzet behaald van 2,01 miljard dollar en heeft de applicatie 522 miljoen downloads opgeleverd.

Pokémon GO

Eerder werd bekendgemaakt dat de vierde generatie pokémon binnenkort hun opwachting gaan maken in Pokémon GO. Ook zijn nieuwe details bekendgemaakt over de nieuwe pokémon Meltan.

Dit artikel delen

Over de auteur

Geert de Wekker Redacteur bij Insidegamer.nl en Gamer.nl. Volgt vanaf de start de hele Pokémon-franchise van Game Boy tot Nintendo Switch. Maar is ook een grote fan van games als WWE, Kingdom Hearts en de Batman Arkham series.

Reacties

  • 2 Miljard!!! Bi-zar!
  • Ben beniewd wat Nintendo met Mario Kart op mobile gaat doen. Als ze dit marketingtechnisch een meetje goed aanpakken kan het ook wel wat opleveren..
  • Maar hoe groot zou de hype wel niet worden rond de Switch Pokemon games. Zou Pokemon GO geholpen hebben ? Ik hoop het wel :).
  • @ShadowhunterrX

    wss volgend jaar als de switch goedkoper is….Nu is de switch naar mijn idee iets te duur van dat publiek.

Plaats reactie

Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord
met onze voorwaarden voor reacties.

Log in om te reageren