1. The Last Guardian-studio bezig met nieuw project

The Last Guardian-studio bezig met nieuw project

Krijgt dezelfde schaal als het andere werk van Fumito Ueda

Fumito Ueda werkt samen met zijn studio genDesign aan een nieuwe game. De Japanse ontwikkelaar staat bekend om zijn games als Shadow of the Colossus en The Last Guardian.

Volgens Ueda moet de schaal van de game vergelijkbaar worden met zijn andere titels, zo meldt hij in Weekly Famitsu, "Het voelt niet aan als een indiegame. We mikken op de schaal van Ico, Shadow of the Colossus en The Last Guardian."

Het gameconcept wordt op dit moment uitvoerig getest. "We proberen onze ideeën uit om te kijken of ze interessant zijn en of het gamefonds dat we krijgen het ondersteunt, dus we blijven bezig met prototypes. We werken eerst aan de core van de game en maken daarna een stabiel product."

Meer details over de game zijn er nog niet, alleen dat het een compleet nieuwe game wordt en geen vervolg. Het onderstaande plaatje werd begin dit jaar op de website van genDesign geplaatst, maar het is niet bekend of dat te maken heeft met de nieuwe game.

Dit artikel delen

Over de auteur

Michel Musters Redacteur bij Gamer.nl en InsideGamer.nl. Houdt van allerlei soorten games, van klassiekers als Mario, Metal Gear en Zelda, naar moderne meesterwerken als Red Dead Redemption en The Witcher 3, tot experimentele hoogvliegers als Rez, Limbo en Lumines.

Reacties

  • Ah, dus we hebben weer een mooi spel om naar uit te kijken rond 2027. Nice.
  • Ben benieuwd of het spel de "Ps5" haalt..
  • Zou toch wat zijn als een game ontwikkelaar geen games meer ontwikkelt.

Plaats reactie

Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord
met onze voorwaarden voor reacties.

Log in om te reageren