1. Shadow of the Tomb Raider hub uitgelicht in video

Shadow of the Tomb Raider hub uitgelicht in video

Npc-taal kan worden aangepast

Op het Tomb Raider YouTube-kanaal is door Square Enix een walkthrough van tien minuten lang geplaatst, waarin voornamelijk de gamehub wordt uitgelicht.

In de walkthrough is de nederzetting Paititi te bezichtigen, een gemeenschap onaangetast door de moderne cultuur en fungeert als de gamehub.

De kijker wordt in de video aan de hand genomen door Director Jason Dozois die zegt wat men zoal kan doen in de gamehub. Zo zijn zijmissies en challenge tombs te vinden, maar kunnen er ook items worden verhandeld. Dit is onderdeel van het barter-systeem, waar met items nieuwe uitrusting kan worden gecraft.

Ook wordt de mogelijkheid aangeboden om de taal van de vele inheemse npc's aan te passen. Zo kan men kiezen om deze in hun eigen taal te laten praten of in de taal die men als standaard heeft ingesteld. Tenslotte is in het tweede deel van de video te zien hoe Lara op jacht gaat naar een schat.

Shadow of the Tomb Raider is vanaf 14 september beschikbaar voor Xbox One, PlayStation 4, en pc.

Dit artikel delen

Over de auteur

Pablo_Bool Ik ga graag eindeloos dood in Dark Souls en speel nog steeds intensief Call of Duty 4 (mods) op de pc. In Fortnite: Battle Royale mag je mij ook graag komen afschieten. Daarnaast duik ik graag in obscure technoplaten rond de jaren 90

Reacties

Plaats reactie

Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord
met onze voorwaarden voor reacties.

Log in om te reageren