1. Shadow of the Tomb Raider krijgt The Forge-dlc

Shadow of the Tomb Raider krijgt The Forge-dlc

Eerste van de zeven maandelijkse DLC-pakketen aangekondigd

Square Enix heeft het eerste dlc-pakket bekendgemaakt voor Shadow of the Tomb Raider. Genaamd, The Forge, deze dlc is verkrijgbaar vanaf 13 november voor de Xbox One, PS4 en pc.

In haar eerste dlc gaat Lara op zoek naar de geheimen van Kuwag Yaku. In een gebied dat bedolven is onder de lava, vindt Lara details van het nalatenschap van een oude vriend en moet Lara grote gevaren trotseren.

Shadow of the Tomb Raider

Met deze dlc komt een gloednieuwe tombe die alleen in co-op modus te spelen is. Wanneer de tombe voltooid is, krijgt de speler de Grenadier-skill, Brocken-outfit en het Umbrage 3-80-wapen. Tevens brengt deze dlc ook de Score Attack- en Time Attack-modi met zich mee.

Spelers die in bezit zijn van de Season Pass krijgen gratis toegang tot The Forge-dlc. De dlc kan ook apart aangeschaft worden. De Season Pass kost 29,99 euro en de aparte dlc kost 4,99 euro.

Net als The Forge komt elke nieuwe dlc uitbreiding met nieuwe content, zoals missies, uitdagingen en cosmetische items. The Forge is vanaf 13 november wereldwijd beschikbaar voor pc, Xbox One en PS4.

Dit artikel delen

Over de auteur

Geert de Wekker Redacteur bij Insidegamer.nl en Gamer.nl. Volgt vanaf de start de hele Pokémon-franchise van Game Boy tot Nintendo Switch. Maar is ook een grote fan van games als WWE, Kingdom Hearts en de Batman Arkham series.

Reacties

Plaats reactie

Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord
met onze voorwaarden voor reacties.

Log in om te reageren