1. Shenmue the Animation aangekondigd

Shenmue the Animation aangekondigd

Serie krijgt dertien afleveringen

Crunchyroll heeft samen met Adult Swim een animatieserie gebaseerd op Shenmue aangekondigd, genaamd Shenmue the Animation.

De serie krijgt dertien aflevering en is gebaseerd op de Sega-franchise. Shenmue the Animation wordt geproduceerd door Telecom Animation Film, bekend van Lupin the Third: Part 5 en Tower of God. De regie is in handen van Chikara Sakurai (One-Punch Man seizoen 2, Magimoji Rurumo). Daarbij helpt Shenmue-bedenker Yu Suzuki mee met de productie. Meer details zijn er nog niet.

Shenmue verscheen oorspronkelijk op de Dreamcast, net zoals het vervolg, dat later ook naar Xbox kwam. Beide games zijn in een collectie op PlayStation 4, Xbox One en Steam te koop. Het langverwachte Shenmue 3 verscheen vorig jaar op PlayStation 4 en Epic Games Store. De reeks staat bekend om zijn realistische open wereld, waarin spelers niet alleen op zoek zijn naar de moordenaar op hun vader, maar ook in leven moeten blijven door de kost te verdienen.

Shenmue the Animation

Dit artikel delen

Over de auteur

Reacties

  • Awesome die animatie serie ga ik zeker kijken. De games zijn erg leuk. Deel 3 speelt net zoals zijn voorgangers uit 1999 en 2001. En dat is een positief iets, want als het naar de maatstaven van games anno nu gebracht had geweest dan had de hele shenmue feel verkracht geweest.
  • Ben benieuwd kan je best een leuke serie van maken.

Plaats reactie

Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord
met onze voorwaarden voor reacties.

Log in om te reageren