1. Shinji Mikami toont uitgebreide beelden Ghostwire: Tokyo

Shinji Mikami toont uitgebreide beelden Ghostwire: Tokyo

Volgend jaar naar PS5 en pc

Horrorlegende Shinji Mikami heeft de eerste uitgebreide beelden van Ghostwire: Tokyo onthuld. De game verschijnt volgend jaar.

De actie-adventuregame wordt ontwikkeld doorTango Gameworks en draait om een opmerkelijke gebeurtenis die 99 procent van de stad doet verdwijnen. Met speciale krachten vechten spelers tegen verschillende Spirits, om niet zoals de rest te verdwijnen.

Ghostwire: Tokyo verschijnt volgend jaar voor PlayStation 5 en pc. Bekijk hieronder de trailer.

Dit artikel delen

Over de auteur

Reacties

 • Had gehoopt op de ietwat subtiele actie uit TEW, dit trekt mij nog niet erg helaas. De sfeer wel, de flashie gameplay niet.
 • @benjaminben
  Ik heb hetzelfde gevoel. Als je dit naast de E3 trailer van vorig jaar legt, zou ik niet zeggen dat het dezelfde game is. Voor mij de grootste tegenvaller van de show van gisteren, puur omdat ik het me zo anders had voorgesteld.
 • @benjaminben Dat heb ik ook. Ik hoop dat de trailer een (misplaatste) poging is om 'm qua actie hysterischer te laten lijken dan het daadwerkelijk is. Er zitten wel onnodig veel cuts in. Maar we wachten af.
 • @tielo

  tjah heren, we gaan het zien. Want hoewel de desing van de vijanden best over de top was in TEW, bestond de gameplay voornamelijk uit lekker subtiel sluipwerk. Hierdoor nam je de creepy omgevingen helemaal in je op, in deze flashy game zie ik dit wat minder gebeuren. Dit omdat het allemaal redelijk fast-paced lijkt te zijn. We gaan het zien, hopelijk is het toch de wat meer 'stille' en sfeervolle game waar ik op gehoopt had.
 • Oh ik vind dit er wel aantrekkelijk uit zien. Wacht de reviews ff af. Lekker sfeertje.
 • Ik was geen fan van de beelden
 • Dit vond ik er niet tof uit zien. Sowieso de Bethesda games op Doom na zijn de laatste jaren niet heel goed meer valt me op.

Plaats reactie

Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord
met onze voorwaarden voor reacties.

Log in om te reageren