1. Shiny-Poipole verkrijgbaar in Pokémon Ultra Sun en ultra Moon

Shiny-Poipole verkrijgbaar in Pokémon Ultra Sun en ultra Moon

Verkrijgbaar in Europa vanaf 17 september

Spelers van Pokémon Ultra Sun en Ultra Moon kunnen een 'Shiny Poipole' krijgen later deze maand. Spelers kunnen hun download krijgen via het Nintendo Network voor de Poipole van 17 september tot en met 15 oktober. Na het verkrijgen van de download code kun je via Mystery Gift de Shiny Poipole krijgen in de game.

Het is het 'Jaar van de Legendarische Pokémon en daarom komt de Pokémon Company elke maand weer met een nieuwe legendarische Pokémon om te downloaden voor de Pokémon Sun-, Moon-, Ultra Sun- en Ultra Moon-spellen. De distributie verloopt via Nintendo Network. Dat betekent dat je niet naar de winkel hoeft om een downloadcode op te halen en ook dat je de Pokémon in meerdere games kunt ontvangen.

De Pokémon Company komt elke maand met een nieuwe speciale legendarische Pokémon die te downloaden is in de Ultra Sun en Ultra Moon games. Dit keer is het dus een Ultra Beast de Shiny Poipole van level veertig met de Ability: 'Beast Boost'. De moves van de Poipole zijn: Venom Drench, Nasty Plot, Poisen Jab en Dragon Pulse. In tegenstelling tot een normale paars en roze gekleurde Poipole is deze shiny versie wit en goud.

Om deze versie van Poipole aan je team toe te voegen in de game moet je het volgende doen:
Zorg dat je 3DS verbonden is met het internet. Dit kan gewoon thuis.

1. Start Pokémon Ultra Sun of Ultra Moon op.
2. Ga vanuit het hoofdmenu naar Mystery Gift.
3. Kies voor Receive Gift.
4. Kies voor Get via Internet en druk op Yes. Je 3DS maakt nu verbinding met het internet.
5. Na een poosje verschijnt de titel van de Wonder Card. Druk hier op de knop om de Wonder Card te downloaden.
6. Ga verder met je avontuur, en loop een Pokémon Center binnen.
7. Praat met de man naast de balie om je Shiny Poipole te ontvangen. Vergeet niet je spel op te slaan!

Wil je ook een Latias of Latios krijgen in je spel? Tot en met 23 september kun je deze downloaden voor Pokémon Sun, Moon, Ultra Sun en Ultra Moon via de Nintendo Network.

Dit artikel delen

Over de auteur

Geert de Wekker Redacteur bij Insidegamer.nl en Gamer.nl. Volgt vanaf de start de hele Pokémon-franchise van Game Boy tot Nintendo Switch. Maar is ook een grote fan van games als WWE, Kingdom Hearts en de Batman Arkham series.

Reacties

  • Nice. Dit is 1 van de weinige legendary pokemon die ik nog niet shiny heb. Ik ga hem zeker downloaden (nu nog hopen op een goede nature)

    Hij was ovigens ook al shiny te krijgen voorheen als je midden in de story gaat softresetten. Maar zelfs ik had daar geen zin in
  • Aaah leuk voor mijn jongens. Ze hebben bijna alle legendarische Pokémon dit jaar kunnen downloaden. Volgens mij hebben ze er 1 gemist.
  • Volgens mij staat deze bonus los van de legendary year actie. Dat zijn nl. Latios en Latias, en volgende maand Reshiran en Zekrom. Die zijn ook allemaal level 60 voor SM en level 100 voor USUM. En Poipole is geen legendary, maar een ultra beast.

    Omdat deze Poipole Dragon Pulse heeft, zal hij bij de eerste de beste level up evolueren tot Naganadel.
  • @geertdewekker, ik denk dat we toch echt een code nodig hebben. Want online kan je alleen de standaard legendarische krijgen. Heb jij enig idee hoe aan een code te komen? Ik heb er 2 nodig

Plaats reactie

Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord
met onze voorwaarden voor reacties.

Log in om te reageren