1. Siegfried keert terug in SoulCalibur 6

Siegfried keert terug in SoulCalibur 6

Met zijn gigantische zwaard

Siegfried, een van de meest populaire SoulCalibur-personages, keert terug in SoulCalibur 6.
Dat heeft Bandai Namco aangekondigd middels een nieuwe trailer, waarin het personage in actie is te zien. Siegfried zit in elke game van de vechtreeks, alsmede Soul Edge, de voorloper van SoulCalibur.


Eerder werden al personages als Nightmare, Mitsurugi en Geralt of Rivia aangekondigd. Laatstgenoemde komt uit The Witcher-games, maar in SoulCalibur-titels maken regelmatig personages uit andere gamereeksen hun opwachting. Zo had Link uit The Legend of Zelda een rol in SoulCalibur 2 op de GameCube.

SoulCalibur 6 komt ergens dit jaar uit op pc, Xbox One en PlayStation 4.

Dit artikel delen

Over de auteur

Michel Musters Redacteur bij Gamer.nl en InsideGamer.nl. Houdt van allerlei soorten games, van klassiekers als Mario, Metal Gear en Zelda, naar moderne meesterwerken als Red Dead Redemption en The Witcher 3, tot experimentele hoogvliegers als Rez, Limbo en Lumines.

Reacties

 • Nice, thanks michel :) Bijna niemand noemt Soul Blade in een Soul Calibur artikel. Ik vind het zo erg balen dat Namco de naam voor het tweede deel in de serie naar Soul Calibur 1 heeft veranderd i.p.v Soul Calibur 2. Zo vergeet iedereen het voor mij beste deel uit de serie. Ze zijn tenslotte ook de Ace Combat delen vanaf 2 beginnen nummeren.
 • @Fukushudie intro van Soul Edge :)
 • @Meccorr Bril-jant :O Toen ik dat spel voor het eerst in mijn PSX stopte. Magisch.
 • Technisch gezien zat Siegfried niet in 2 toch, of nouja, het was Nightmare, masr toch :).

  Ben zo benieuwd of ze de SC reeks niet ineens gaan verkloten met microtransacties…
 • Wel weer zin in een nieuwe Soul Calibur, al merk ik wel dat ik elk nieuw deel steeds minder speel. De meeste tijd heb ik doorgebracht met Soul Blade op de PS1 en Soul Calibur 2 op de PS2.

  Soul Calibur 2 is ook het enige spel waar ik alle uitvoeringen van heb, puur voor de guest characters.

  Enige is dat ik wel weer effe zal moeten wachten voor ik het spel koop. Er zullen vast na release nog DLC karakters toegevoegd worden en ik heb vechtspellen het liefst in één keer compleet, dus over iets van anderhalf jaar zal er wel een Complete Edition verschijnen.

Plaats reactie

Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord
met onze voorwaarden voor reacties.

Log in om te reageren