1. Sierd de Vos zeer waarschijnlijk nieuwe commentator in FIFA 20

Sierd de Vos zeer waarschijnlijk nieuwe commentator in FIFA 20

Hebben de petities zin gehad?

Er gaat een sterk gerucht dat voetbalcommentator Sierd de Vos de nieuwe Nederlandse commentator in FIFA 20 wordt. Hij vervangt daarmee Evert ten Napel die al sinds 2005 het verslag deed van de wedstrijden in de game, zo meldt Shownieuws.nl op zijn site.

Fifa-spelers willen al langere tijd dat De Vos commentator wordt in de game. Er zijn zelfs petities opgezet om ervoor te zorgen dat hij Ten Napel vervangt, omdat ze hetzelfde commentaar jaar in jaar uit beu zijn geworden, of omdat ze simpelweg fan zijn van De Vos.

Wij hebben even contact opgenomen met De Vos die meldt dat hij niets over het gerucht kan zeggen. Het enige wat hij mee wilde geven is dat we "daarvoor bij EA moeten zijn". Ook zijn voorganger Evert ten Napel wil niets over de kwestie kwijt en verwijst ons ook naar de uitgever. De woordvoerder van EA weet echter nog van niets en is dit gerucht voor ons aan het checken.

Dit bericht bekijken op Instagram

Goed idee! @frenkdeboer #fifa #fifa16

Een bericht gedeeld door Sierd de Vos (@sierddevos) op

De Vos postte al eerder deze foto van zichzelf op Instagram op de cover van Fifa 16. Het is al langere tijd bekend dat hij graag commentator in de bekende voetbalfranchise wil zijn.

Vos staat er vooral om bekend dat hij de uitdrukking 'koekoek!' vaak gebruikt en strooit met talloze, vaak irrelevante voetbal- en spelersfeitjes. Of die ook in de game opgenomen gaan worden, moeten we afwachten. Fifa komt (vermoedelijk) pas in september uit.

Een demo van Fifa 20 is wel al speelbaar op E3 voor zowel pers als publiek.

Dit artikel delen

Over de auteur

Dennis Mons Contentcoördinator/hoofdredactie voor InsideGamer.nl en een beetje van alles en nog wat bij de rest van die game-apies hier op de redactie. Dol op action/adventure, arcaderacers, turn based strategy, stealthgames en Tetris. Metalhead maar ook liefhebber van folk, klassiek en blues. En speel verdomd veel pool (9-ball & 8-ball).

Reacties

  • Sierd, we danken je moeder!
  • Sierd. Vervelende mensch.
  • Niet echt een verbetering.
  • Haha alleen daarvoor zou ik FIFA 20 al willen aanschaffen. Als dit zo is, neem ik alles wat ik eerder heb gezegd over het klaar zijn met FIFA terug.

    Als ie maar niet met El Aad de Mos samen commentaar geeft want ik heb ziggo zaterdag overgeschakeld naar Veronica vanwege het oersaaie commentaar.
  • Oh noo… die melepit
  • Athletico Madrid krijgt ineens veel meer spelers vanuit Nederland, HAHAHAHA

Plaats reactie

Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord
met onze voorwaarden voor reacties.

Log in om te reageren