1. Silent Hill-games nu speelbaar op Xbox One

Silent Hill-games nu speelbaar op Xbox One

Silent Hill HD Collection en Silent Hill: Homecoming nu backwards compatible

Horrorfans kunnen vanaf nu Silent Hill HD Collection en Silent Hill: Homecoming op Xbox One spelen via backwards compatibility.

Silent Hill HD Collection verscheen in 2012 op Xbox 360 en PlayStation 3 en bevat Silent Hill 2 en Sillent Hill 3, beiden geprezen horrorgames. Wel is de kwaliteit van de remasters twijfelachtig.

Silent Hill: Homecoming verscheen in 2008 op Xbox 360 en PlayStation 3 en zijn speciaal gemaakt voor die consoles. De games werden minder goed ontvangen dan eerdere delen in de reeks, maar weten toch de Silent Hill-sfeer goed over te brengen.

Xbox One-gamers kunnen de games via de originele disks spelen of de games downloaden via Xbox Live. Mensen die de spellen nooit eerder hebben gekocht kunnen ze ook kopen via de online winkel.

Dit artikel delen

Over de auteur

Michel Musters Redacteur bij Gamer.nl en InsideGamer.nl. Houdt van allerlei soorten games, van klassiekers als Mario, Metal Gear en Zelda, naar moderne meesterwerken als Red Dead Redemption en The Witcher 3, tot experimentele hoogvliegers als Rez, Limbo en Lumines.

Reacties

  • Ze hadden beter de Xbox1 versie van Silent Hill 2 kunnen toevoegen.

Plaats reactie

Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord
met onze voorwaarden voor reacties.

Log in om te reageren