1. Silver Rain Games valt voortaan onder het EA Originals-label

Silver Rain Games valt voortaan onder het EA Originals-label

Studio van Abubakar Salim

Indie-ontwikkelaar Silver Rain Games heeft een deal gesloten met EA waardoor het voortaan onder het EA Originals-label valt.

Dat laat Electronic Arts weten in een persbericht. Silver Rain Studios in een onafhankelijk indie-ontwikkelaar dat in 2019 werd opgericht door acteur en producent Abubakar Salim. 

Silver Rain Studios is gevestigd in het Verenigd Koninkrijk en beschrijft zichzelf als een studio dat diepgaande en innovatieve games creëert. De studio bestaat momenteel uit twintig medewerkers. 

Salim geeft aan dat het een uitdagend jaar is geweest en dat het team staat te popelen om te werken aan verschillende projecten. De mede-oprichter gaat verder door te zeggen dat hij het geweldig vindt dat er voortaan samengewerkt kan worden met EA Originals en dat het wat hem betreft de ideale partner is.

Dit artikel delen

Over de auteur

Cody van den Bogert Redacteur bij Gamer.nl en InsideGamer.nl. Enorme Zelda-fanaat en Mr. Fifa. Speelt games het liefst op het moeilijkste niveau en is dan ook gek op soulslikes. Telt af tot Skate 4...

Reacties

Plaats reactie

Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord
met onze voorwaarden voor reacties.

Log in om te reageren