1. Word beroemd met de Sims 4 Get Famous-update

Word beroemd met de Sims 4 Get Famous-update

Artiest Baby Ariel doet mee in Sims 4-update

De Sims 4 krijgt een nieuwe uitbreiding genaamd, 'Get Famous'. EA brengt deze update uit voor pc en Mac op 16 november. In een persbericht vertelt EA dat het de 'meest luxueuze uitbreiding ooit' wordt voor de game. De speler kan met deze update leven als een echte beroemdheid.

In de nieuwe Sims 4 Get Famous-update kan de speler als beroemdheid een echte acteer-carrière beginnen. Door middel van audities kan de speler zo zijn/haar doorbraak maken voor reclames en televisierollen. Om dit nog mooier te maken kan de speler een hoofdrol in een blockbuster krijgen wanneer hij laat zien dat hij/zij echt geknipt is voor de rol door zijn/haar tekst goed te leren. Daarbij kan de speler er ook voor kiezen om als influencer aan de slag te gaan met livestreams en het promoten van andere Sims-personages in de game. Waar je ook gaat en wat je ook gaat doen, de fans zijn niet van je af te slaan.

Ook komt er een nieuwe locatie beschikbaar om te wonen en te feesten als beroemdheid. Del Sol Valley is speciaal gemaakt voor beroemdheden in Sims 4 en iedereen die een beetje iemand is mag daar komen om te leven in de mooiste kleren als een ster.

In een tweet laat EA weten wat de speler nog meer kan verwachten van de Get Famous-update. In de opkomende weken wordt er nieuwe informatie gedeeld met de speler.

Baby ariel

Real-life social media persoonlijkheid en muzikant Baby Ariel gaat in samenwerking met EA een rol spelen in de Get Famous-update. Een daadwerkelijke Sim van Baby Ariel is terug te vinden in de game. Ook is haar nummer, 'Aww' terug te horen in de update. Baby Ariel zegt dat ze erg blij is over de samenwerking met EA om een rol te mogen spelen in de Sims 4. 'Ik heb de afgelopen maanden nauw samengewerkt met EA om mijn eigen Sim in Get Famous te creëren. Ik kan niet wachten om mijn fans te ontmoeten terwijl ze bezig zijn met hun eigen weg naar bekendheid.'

Sims

De Sims 4 Get Famous-update is vanaf nu te reserveren voor op de pc en Mac. De update is beschikbaar vanaf 16 november en kost $39,99.

Dit artikel delen

Over de auteur

Geert de Wekker Redacteur bij Insidegamer.nl en Gamer.nl. Volgt vanaf de start de hele Pokémon-franchise van Game Boy tot Nintendo Switch. Maar is ook een grote fan van games als WWE, Kingdom Hearts en de Batman Arkham series.

Reacties

  • Omg 40 dollar volgens mij heeft deze game nu voor 800 euro aan uitbreidingen
  • Ik ben de tel kwijt geraakt wat betreft de hoeveelheid uitbreidingen voor deze game.

Plaats reactie

Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord
met onze voorwaarden voor reacties.

Log in om te reageren