1. Singleplayermodus van Star Citizen staat gepland voor 2020

Singleplayermodus van Star Citizen staat gepland voor 2020

Ontwikkelaar ontvangt nog meer financiering

Ontwikkelaar Cloud Imperium heeft de singleplayer van Star Citizen, genaamd Squadron 42, gepland voor het tweede kwartaal van 2020.

Cloud Imperium heeft een nieuw tijdschema gepubliceerd waarin dit te lezen valt. Waar hoofdgame Star Citizen al geruime tijd speelbaar is en telkens geüpdatet wordt, moet Squadron 42 pas uitkomen "wanneer we onze uiteindelijke, gepolijste, creatieve visie hebben bereikt".

De ontwikkelaar laat weten dat diverse features voor Star Citizen die in het eerste kwartaal van 2019 uit moeten komen, in ontwikkeling zijn. Cloud Imperium heeft daarnaast recentelijk een investering van 46 miljoen dollar ontvangen waarmee het de ontwikkeling verder kan betalen. Vorige maand werd nog bekendgemaakt dat de studio in totaal meer dan 200 miljoen dollar aan geld heeft ontvangen via investeringen en crowdfunding.

Squadron 42 heeft diverse bekende acteurs in de hoofdrol, waaronder Mark Hamill, Gary Oldman en Gillian Anderson. Bekijk hier de complete roadmap van de game.

Star Citizen

Dit artikel delen

Over de auteur

Reacties

 • https://www.player.one/star-citizen-squadron-42-release-date-will-probably-be-2017-says-co-founder-chris-578071

  2020…Ik ben benieuwd of dit wel ooit uit gaat komen.
 • @Ardyn

  Die fout ze toen hebben gemaakt, maken ze nu niet echt meer. Er is nooit meer een release datum gegeven omdat de scope ook aardig is veranderd.

  2020 is dus ook wel een zekerheidje sinds alle updates voor Star Citizen ook netjes een groot gedeelte van de features bevatten. Features die ze net niet halen schuiven ze sowieso door naar de volgende patch.
 • @Snake_NL

  Klopt ook zeker wel, maar Star Citizen is ook het spel wat het toelaat om een kolonie schepen te kopen voor $27k.
  Ik hoop dat het uitkomt, maar dat is puur voor de mensen die er geld in gestopt hebben.

Plaats reactie

Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord
met onze voorwaarden voor reacties.

Log in om te reageren