1. Sinnoh-pokémon komen binnenkort naar Pokémon GO

Sinnoh-pokémon komen binnenkort naar Pokémon GO

Nieuwe veranderingen voor de gameplay

De Pokémon Company heeft aangekondigd dat de vierde generatie pokémon naar Pokémon GO komt. De starter-pokémon, Turtwig, Chimchar en Piplup, uit de Sinnoh-regio worden in een video getoond om te verschijnen in de mobiele game. Met de introductie van de vierde generatie worden bepaalde features en gameplay aangepast in Pokémon GO. Bekijk hieronder de introductie van de Sinnoh-pokémon.

Met de komst van de nieuwe Pokémon worden de volgende veranderingen qua features en gameplay toegepast. Het soort weer gaat minder uitmaken over wat voor soort pokémon kunnen verschijnen. Dit betekent dat er meer variatie komt in wat voor soorten pokémon kunnen verschijnen. Daarbij gaan bepaalde gebieden als parken en natuurgebieden meer kans bieden op verschillende soorten pokémon.

Doordat er een nieuw battle-systeem komt worden de CP-waardes aangepast voor meer balans. Het verschil tussen pokémon met verschillende HP-waardes wordt meer gebalanceerd om het verschil tussen pokémon met hoge en lage HP te verkleinen. De Defense- en Stamina-stat van pokémon worden zo aangepast dat vechten met een pokémon met een hoge Defense minder tijd gaat kosten om te verslaan. De Defense-waardes worden ook lichtelijk verminderd om het verschil te verkleinen tussen pokémon met hoge en lage Defense stats.

Pokemon Go

Wanneer de vierde generatie verschijnt is nog niet bekendgemaakt.

Dit artikel delen

Over de auteur

Geert de Wekker Redacteur bij Insidegamer.nl en Gamer.nl. Volgt vanaf de start de hele Pokémon-franchise van Game Boy tot Nintendo Switch. Maar is ook een grote fan van games als WWE, Kingdom Hearts en de Batman Arkham series.

Reacties

  • Ff m'n ban uitzitten en dan catchen gvd!

Plaats reactie

Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord
met onze voorwaarden voor reacties.

Log in om te reageren