1. Skatebird wordt volgend jaar uitgebracht op Switch

Skatebird wordt volgend jaar uitgebracht op Switch

Eind 2020

Tijdens de Indie World-presentatie heeft Nintendo onthuld dat het jolige skateboardspelletje Skatebird in 2020 voor de Nintendo Switch verschijnt.

Skatebird draait om een vogel die vaak alleen thuis is en te weinig aandacht van zijn baasje krijgt. Volgens ontwikkelaar Glass Bottom Games moeten spelers dit oplossen met de kracht van het skateboard, of in de exacte woorden; door een chille kleine skateboardvogel te zijn.

Het doel van de game is om zoveel mogelijk vogelvolgers te krijgen, de vogel moet zo op de één of andere manier het leven van zijn mens weer op de rails krijgen.

Volgens de Steam-pagina van Skatebird voelt de besturing bekend en is veel van de gameplay afgeleid van de welbekende Tiny Hawk-games. Skatebird begon als als Kickstarter en na een succesvolle campagne onthulde Glass Bottom Games dat het skateboardspel wordt uitgebracht voor pc en Xbox One. En na gisteren is dus duidelijk dat game ook naar de Switch komt.

Hier lees je de rest van de Indie World-aankondigingen.

Skatebird verschijnt ergens aan het einde van 2020 voor pc, Xbox One en Nintendo Switch.

Dit artikel delen

Over de auteur

Cody van den Bogert Redacteur bij Gamer.nl en InsideGamer.nl. Enorme Zelda-fanaat en Mr. Fifa. Speelt games het liefst op het moeilijkste niveau en is dan ook gek op soulslikes. Telt af tot Skate 4...

Reacties

  • Ik dacht dat hij Tony Hawk heet.

Plaats reactie

Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord
met onze voorwaarden voor reacties.

Log in om te reageren