1. Dit najaar verschijnt Fortnite-dlc met veel skins

Dit najaar verschijnt Fortnite-dlc met veel skins

Ook in winkels verkrijgbaar

Epic Games heeft aangekondigd dat ze dit najaar een dlc naar Fortnite gaan brengen die vol zit met cosmetische items. De dlc is een samenwerking tussen Epic Games en Warner Brothers.

Het uitbreidingspakket is gevuld met cosmetische items en verschijnt niet alleen in de Epic Store maar is ook fysiek verkrijgbaar in verschillende winkels. De aankomende dlc, genaamd de Darkfire Bundle, bevat volgens Epic Games ruim 80 euro aan in-game waarde. Wanneer alle cosmetische items individueel gekocht moeten worden in de store, kost het spelers ongeveer tachtig euro.

Terwijl het uitbreidingspakket voor dertig euro gekocht kan worden, een goede deal, volgens Epic Games.In The Drakfire Bundle zitten drie legendary skins, drie legendary pickaxes, drie legendary back blings, drie epic wraps en een nieuwe emote.

Fortnite

Wat de samenwerking met Warner Bros precies voor effect heeft op het uitbreidingspakket, is vooralsnog onduidelijk. De kans is groot dat de inbegrepen skins afkomstig zijn uit Warner Bros-franchises. Maar welke?

Epic Games gaat wel vaker vergelijkbare samenwerkingen aan, zo werd er eerder al samengewerkt met Stranger Things, Marvel's Avengers en Borderlands 3.

De Darkfire Bundle verschijnt voor pc, PlayStation 4 en Xbox One.

Dit artikel delen

Over de auteur

Cody van den Bogert Redacteur bij Gamer.nl en InsideGamer.nl. Enorme Zelda-fanaat en Mr. Fifa. Speelt games het liefst op het moeilijkste niveau en is dan ook gek op soulslikes. Wacht nog altijd op Skate 4...

Reacties

Plaats reactie

Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord
met onze voorwaarden voor reacties.

Log in om te reageren