1. Skull and Bones uitgesteld naar het volgende fiscale jaar

Skull and Bones uitgesteld naar het volgende fiscale jaar

The Division komt dit fiscale jaar nog, alsmede mysterieuze game

Skull and Bones komt het volgende fiscale jaar pas uit. Dat loopt van april 2019 tot en met maart 2020.

De game had eerst dit jaar uit moeten komen, maar dat haalt Ubisoft Singapore niet meer. De ontwikkelaar zegt te hebben gelet op feedback op hun fora en sociale kanalen en die feedback te willen gebruiken.

Hoewel de game is uitgesteld, is hij wel aanwezig op E3 volgende maand. De game staat gepland voor PlayStation 4, Xbox One en pc en laat spelers als piraat de zee bevaren en andere schepen aanvallen.

Ubisoft laat ook weten dat er dit fiscale jaar, dat tot en met maart 2019 loopt, drie AAA-games uitgegeven worden door het bedrijf: The Crew 2, Tom Clancy's The Division 2 en een nog onaangekondigde game. Geruchten gaan dat het om een nieuwe Splinter Cell gaat, maar dat is nog niet bevestigd.

Dit artikel delen

Over de auteur

Reacties

 • Waarom kondig je in hemelsnaam dan zo titel al aan. Heeft Sony strategie niet laten zien dat games te vroeg aankondigen ook irritatie opwekt. Ubisoft heeft dat nu met 2 games dus gedaan. Beyond good and evil 2 zitten ze nog in de alpha fase. En deze game is ook nog lang niet klaar. Kijk bij Nintendo hun Prime 4 aankondiging snap ik het. Want wel een 3ds Metroid tonen maar geen Switch Metroid had gedonder opgeleverd. Maar voor de rest toon gewoon max een anderhalf jaar van te voren je game.

  E3 2018 aankondigen uitkomen max najaar 2019
 • Jammer maar het is niet anders.

  Toch vind ik het goed dat games vroeg aangekondigd worden zeker als ze al gameplay beelden hebben zoals in het geval van Crackdown 3, days gone en Skull and bones, dan kun je mensen in ieder geval al lekker maken en laat je in ieder geval zien dat er progressie is en uitstel is vaak toch niet te voorkomen. Dit https://youtu.be/nFbDmTjS_MI dit slaat dan weer nergens op imho, leuk dat het in "ontwikkeling" is maar laat dan beelden zien inplaats van enkel de titel.
 • @Meta_coola

  Wat heeft het vroege aankondigen voor zin als je hem jaren lang nog niet uit brengen kan? . Je ziet nu bij de Sony games irritatie ontstaan dat Sony keer op keer dezelfde games toont. Toon je game max anderhalf jaar van te voren. Is vroeg genoeg. En dan heb je nog alle tijd voor goede promotie


  Alleen bij Prime 4 snap ik de reden. Want zouden ze Prime 4 logo niet getoond hebben en wel die 3ds Metroid Zouden mensen boos zijn.

  Maar voor de rest E3 2018 kondig je iets aan wat max eind 2019 uitkomt
 • @kaassouflee30

  Dat is wat jij vind en je zal vast niet de enige zijn maar er zijn ook genoeg mensen die het wel fijn en goed vinden dat games vroeg worden aangekondigd. Final Fantasy VII remake bijvoorbeeld zijn mensen nog steeds heel erg blij mee dat hij al is aangekondigd ondanks hij pas op z'n vroegst in 2022 uit gaat komen (tuurlijk sommige mensen raken geïrriteerd maar zure mensen blijf je altijd houden)

  Overigens ook best wel hypocriet om te zeggen dat het slecht is en vervolgens zeggen maar voor deze game is het wel oké. Het is of slecht of goed
 • @Meta_coola

  Wat heb ik aan een game als ik de game pas 3 jaar later kan spelen. Zoals Beyond good and evil 2 bijvoorbeeld.

  Nee is niet hypocriet maar als Nintendo prime 4 niet had aangekondigd maar Samus returns wel. Dan had Nintendo onherroepelijk gezeik gehad van hun achterban dus bij deze game snap ik het.

  En als bedrijven nu games aankondigingen die eind 2919 uitkomen geen probleem. Maar niet nu al games tonen waar we minimaal tot 2020 op moeten wachten.
 • @kaassouflee30

  Het is wel hypocriet. Waarom mogen EA, ubisoft , Sony, MS niet al komen met een aankondiging van Anthem , Skull and bones , days gone en Crackdown 3 en Nintendo wel al met een aankondiging van prime 4 ( en ook nog eens zonder concrete gameplay beelden iets wat 4 eerder genoemde games wel al hebben ). En nee zeggen omdat aankomen met een 3DS game en niet met een switch game mensen boos maakt is imho geen goede reden.

  Als je vind dat de ene game niet te vroeg aangekondigd mag worden moet je consequent blijven en dat ook bij andere games zo vinden.
 • @Meta_coola

  1 Nogmaals dat is de reden. Nintendo heeft een achterban die al jarenlang op een 3D Metroid zit te wachten En je onherroepelijk gezeik had gehad als je alleen de 3ds game zou hebben getoond . De games die jij noemt zijn op Crackdown 3 na allemaal nieuwe ips zonder achterban Dus als hun die later hadden aangekondigd zou niets uitmaken

  2 Als Nintendo dit jaar niets van prime 4 toont krijgen ze van mij ook de draai om hun oren

Plaats reactie

Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord
met onze voorwaarden voor reacties.

Log in om te reageren