1. Sky: Children of the Light verschijnt ook voor consoles

Sky: Children of the Light verschijnt ook voor consoles

Inclusief crossplay

Sky: Children of the Light verschijnt in de toekomst voor PlayStation 4 en Nintendo Switch. Dit heeft Jenova Chen, mede-oprichter van ontwikkelaar thatgamecompany, bekendgemaakt.

Vooralsnog is de game alleen speelbaar op iOS en pc, hier komt echter verandering in. In een gesprek met MCV heeft thatgamecompany-oprichter Jenova Chen aangegeven dat Sky: Children of the Light ook wordt uitgebracht voor Switch en PlayStation 4.

"Ons spel draait momenteel op iPhone en pc, maar in de toekomst ook op relevante consoles. De game is als het goed is binnen een maand al speelbaar op Android. Voor PlayStation 4 en Switch wordt het ook mogelijk om crossplay te spelen", vertelt Chen.

Sky: Children of the light werd uitgeroepen tot beste iPhone-game van 2019. De game bevat min of meer dezelfde sfeer als Journey, de vorige game van thatgamecompany. In Sky vliegen spelers met een mysterieus, bemanteld figuur door de wolken om lichtjes te verzamelen van over de hele wereld. De game kan ook online worden gespeeld met zeven andere spelers.

Sky: Children of the Light is voor iOS verkrijgbaar via de App Store. De game is vanaf volgende maan ook speelbaar op Android en verschijnt op een later tijdstip ook voor Switch en PlayStation 4.

Dit artikel delen

Over de auteur

Cody van den Bogert Redacteur bij Gamer.nl en InsideGamer.nl. Enorme Zelda-fanaat en Mr. Fifa. Speelt games het liefst op het moeilijkste niveau en is dan ook gek op soulslikes. Telt af tot Skate 4...

Reacties

  • Hele leuke game, maar ik vind nog steeds dat echt gamen op een smartphone gewoon niet kan/gaat. Als ie op de Switch uitkomt, dan schaf ik 'm zeker aan! :)

Plaats reactie

Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord
met onze voorwaarden voor reacties.

Log in om te reageren