1. Ontwikkeling laatste seizoen The Walking Dead voortgezet

Ontwikkeling laatste seizoen The Walking Dead voortgezet

Releasedatum wordt binnenkort aangekondigd

Skybound Entertainment is begonnen aan de ontwikkeling van de laatste afleveringen van Telltale's The Walking Dead.

Dat laat de ontwikkelaar weten op zijn website. "Het was intern veel werk om ons zover te krijgen om daadwerkelijk te beginnen aan de ontwikkeling. We vinden het geweldig om te laten weten dat veel van de getalenteerde, gepassioneerde teamleden die oorspronkelijk aan de game werkten, nu ook weer er aan werken."

In september dit jaar werd aangekondigd dat Telltale Games het grootste gedeelte van zijn werknemers had ontslagen en dat de ontwikkeling van games gestopt werd. Toen waren er nog maar een aantal afleveringen van het laatste seizoen van The Walking Dead verschenen. Even later werd aangekondigd dat Skybound de ontwikkeling op zich zou nemen.

De releasedatum van de laatste twee afleveringen moet binnenkort aangekondigd. Mensen die een seizoenspas voor het laatste seizoen hebben gekocht, hoeven logischerwijs niets meer te betalen.

The Walking Dead

Dit artikel delen

Over de auteur

Michel Musters Redacteur bij Gamer.nl en InsideGamer.nl. Houdt van allerlei soorten games, van klassiekers als Mario, Metal Gear en Zelda, naar moderne meesterwerken als Red Dead Redemption en The Witcher 3, tot experimentele hoogvliegers als Rez, Limbo en Lumines.

Reacties

Plaats reactie

Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord
met onze voorwaarden voor reacties.

Log in om te reageren