1. Skyrim-mod laat game op PS4 en PS5 in 60 frames per seconde lopen

Skyrim-mod laat game op PS4 en PS5 in 60 frames per seconde lopen

Nu beschikbaar voor PlayStation 4 en PlayStation 5

The Elder Scrolls 5: Skyrim kan dankzij een nieuwe mod in 60 frames per seconde draaien op PlayStation 4 en PlayStation 5.

De mod heet 'Skyrim @ 60fps' en is dus beschikbaar voor PlayStation 4. Skyrim kan echter via backward compatibility ook op PlayStation 5 worden afgespeeld, waar de mod ook werkt.

De mod kan gedownload en geactiveerd worden via het in-game menu. Mods in Skyrim zorgen er normaliter voor dat Trophies niet ontgrendeld kunnen worden in de game, maar wanneer spelers alleen deze mod gebruiken, blijven Trophies nog gewoon werken.

De Xbox One X-versie van de game loopt dankzij een mod sinds afgelopen november al in 60 fps. Overigens heeft Bethesda eerder laten weten dat het diverse gratis next-gen updates uitbrengt voor hun games, maar wanneer is nog niet bekend.

Dit artikel delen

Over de auteur

Reacties

  • Volgens de maker is de mod eigenlijk alleen geschikt voor de PS5, aangezien deze op de PS4 voor prestatie issues kan zorgen.
  • Er zijn ook FOV mods van dezelfde maker als de 60 fps mod voor een breder kijkveld. Je kan dit ook combinereren met 60 fps
    https://www.youtube.com/watch?v=melJTlqw80o

Plaats reactie

Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord
met onze voorwaarden voor reacties.

Log in om te reageren