1. Skyrim Grandma neemt pauze van haar streams

Skyrim Grandma neemt pauze van haar streams

Negatieve comments en gezondheidsproblemen

Shirley Curry, ook wel bekend als de Skyrim Grandma, gaat tijdelijk stoppen met haar streams. Dat maakte ze bekend in haar laatste vlog op YouTube.

Curry werd in 2015 in een oogwenk bekend met haar video’s over The Elder Scrolls 5: Skyrim. De vrouw praatte in haar video's over de populaire rpg en kreeg als bijnaam ‘De Skyrim Grandma’. Later begon ze ook met het streamen van de game en is er mogelijk een npc van haar gemaakt in The Elder Scrolls 6.

Nu vijf jaar later heeft ze aangegeven dat ze tijdelijk gaat stoppen met het streamen van de game. Ze stelt dat ze de laatste tijd veel negatieve reacties op haar video’s heeft gekregen, die ervoor hebben gezorgd dat ze haar plezier in het maken van de video’s verloor. Zij kreeg het gevoel dat ze “onder een microscoop leefde”. Daarom heeft ze onlangs voor haar gezondheid besloten te stoppen met het maken van video’s. De vlog waarin ze het uitlegt is hieronder te bekijken.

Wanneer de Skyrim Grandma terugkomt is nog niet bekend. Zij geeft aan bezig te zijn met een nieuw schema, waarin ze niet meer dagelijks streamt of uploadt.

Dit artikel delen

Over de auteur

Jolien Mauritsz Ik ben een echte rpg-liefhebber. The Legend of Zelda, The Elder Scrolls en Pokémon behoren tot mijn grote favorieten. Verder speel ik ook graag simulatie games zoals de Sims, Story of Seasons en Stardew Valley. Verder lees ik graag een goed fantasyboek en volg ik verschillende anime- en manga-series. Ja ik ben een echte nerd.

Reacties

  • Wat leven wij toch in een nare wereld.

Plaats reactie

Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord
met onze voorwaarden voor reacties.

Log in om te reageren