1. The Elder Scrolls Online-uitbreiding brengt Skyrim terug

The Elder Scrolls Online-uitbreiding brengt Skyrim terug

Meer informatie volgt

Spelers van The Elder Scrolls Online keren binnenkort terug naar het landschap van Skyrim, dit werd bekendgemaakt tijdens The Game Awards.

Er is van alles onthuld tijdens The Game Awards, en vanwege al het overweldigende gamenieuws, is de kans groot dat kleinere nieuwtjes en hints over het hoofd zijn gezien. Zo hintte ZeniMax Online Studio's naar een uitbreiding van The Elder Scrolls Online. Deze uitbreiding biedt spelers de mogelijkheid om het speelveld van The Elder Scrolls 5 te bezoeken: Skyrim.

Veel werd er niet onthuld, maar de studio heeft wel aangekondigd dat er binnenkort meer over de Skyrim-uitbreiding wordt onthuld. Dit gebeurt volgens de ontwikkelaar tijdens een livestream-evenement dat 16 januari 2020 wordt gehouden. Deze livestream gaat om 23:00 uur Nederlandse tijd van start.

Het is niet de eerste keer dat ESO een bekend gebied terugbrengt, eerder konden een paar delen van al worden ontdekt en werdMorrowind, bekend van The Elder Scrolls 3, al aan de online mmorpg toegevoegd. Deze uitbreiding was destijds voor 40 euro te koop, de kans is groot dat dezelfde prijs gehanteerd wordt voor de Skyrim-uitbreiding.

Dit artikel delen

Over de auteur

Cody van den Bogert Redacteur bij Gamer.nl en InsideGamer.nl. Enorme Zelda-fanaat en Mr. Fifa. Speelt games het liefst op het moeilijkste niveau en is dan ook gek op soulslikes. Telt af tot Skate 4...

Reacties

  • Ze hebben het voor elkaar gekregen.. Ze kunnen Skyrim nog een keer verkopen!

Plaats reactie

Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord
met onze voorwaarden voor reacties.

Log in om te reageren