1. Slay the Spire verschijnt later deze maand op iOS

Slay the Spire verschijnt later deze maand op iOS

Android-versie komt later

Slay the Spire verschijnt op iOS en Android, aldus ontwikkelaar MegaCrit.

Het bedrijf meldde dat in een Steam-update van de game. De iOS-versie, die ergens deze maand uitkomt, is de volledige pc-game. Screenshots van de iOS-versie bevestigen dat ook het nieuwe vierde personage, the Watcher, in de game zit.

De Android-versie moet op een nog onbekend later moment uitkomen. "We zijn nog niet klaar om over de releasedatum te praten. We weten dat een groot gedeelte van onze fans er naar uitkijkt om Slay the Spire op mobiel te spelen, en we hebben besloten om de iOS-versie eerst te lanceren."

Slay the Spire is een digitale kaartgame waarin spelers met één leven zo hoog mogelijk in een toren moeten zien te komen. Elke keer wanneer de speler sterft, moet een kaartendek opnieuw opgebouwd worden. Elk spel begint met tien basiskaarten en na elk gevecht komen daar nieuwe kaarten bij. De indiehit is al geruime tijd beschikbaar op pc en consoles.

Slay the Spire
Slay the Spire

Dit artikel delen

Over de auteur

Reacties

  • Ideaal spelletje om tussendoor op je mobiel te spelen! Heb 'm via Gamepass gespeeld en heel wat uurtjes in zitten. Een van de vele games die ik anders nooit had aangeraakt.
  • Echt fantastisch nieuws dit! Ik heb inmiddels ruim 200 uur in de game zitten. Omdat iedere run toch weer anders is. En vaak als je even tussendoor moet wachten dan is dit spelletje echt ideaal om even te doen.
  • Ik hem de game op de Switch en vind het een heerlijke game om zo nu en dan even te spelen.
  • Daar gaat mijn productiviteit… Dit is een van de meeste verslavende spellen die ik heb gespeeld. Voor liefhebbers van Slay the Spire kan ook heel sterk Monster Train aanraden (op Steam). Dat is de enige roguelike deckbuilder die ik heb gespeeld die qua kwaliteit en pure fun in de buurt komt van Slay the Spire.

Plaats reactie

Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord
met onze voorwaarden voor reacties.

Log in om te reageren