1. Nieuw personage en meer geïntroduceerd voor Slay the Spire

Nieuw personage en meer geïntroduceerd voor Slay the Spire

In recente update

Slay the Spire heeft een update ontvangen die de game een stuk groter maakt. De update introduceert onder andere nieuwe relikwieën, potions, en een nieuw personage.

Na maanden balanceren is het nieuwe personage, The Watcher, eindelijk aan de game toegevoegd. The Watcher beschikt, vanzelfsprekend, over haar eigen kaarten en relikwieën. Het nieuwe personage wordt omschreven als een blinde asceet die een bezoek aan de Spire brengt om het vervolgens te evalueren. The Watcher staat erom bekend dat ze graag een kijkje neemt in het gesloten deck.

Verder worden er een een hoop balansveranderingen doorgevoerd en wordt de game op op andere punten gepolijst. Verder worden mods beter ondersteund en wordt er een nieuwe Potion Lab geïntroduceerd. Hier kunnen spelers makkelijker de in-game Spells benaderen.

Voor de volledige patch notes kan je hier terecht.

Dit artikel delen

Over de auteur

Cody van den Bogert Redacteur bij Gamer.nl en InsideGamer.nl. Enorme Zelda-fanaat en Mr. Fifa. Speelt games het liefst op het moeilijkste niveau en is dan ook gek op soulslikes. Telt af tot Skate 4...

Reacties

Plaats reactie

Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord
met onze voorwaarden voor reacties.

Log in om te reageren