1. Sledgehammer Games leidt de ontwikkeling van de Call of Duty-game van dit jaar

Sledgehammer Games leidt de ontwikkeling van de Call of Duty-game van dit jaar

Dat heeft Activision Blizzard bevestigd

Het is bevestigd door Activision Blizzard: Sledgehammer maakt de Call of Duty-game van dit najaar.

"We zijn erg enthousiast over de Call of Duty-game die dit jaar uitkomt", aldus chief operation officer Daniel Alegre tijdens de aankondiging van de kwartaalcijfers van het bedrijf. "Ontwikkeling wordt geleid door Sledgehammer Games en de game oogt geweldig en staat gepland voor dit najaar."

Hij vervolgt: "De game wordt gemaakt met een next-gen ervaring in het achterhoofd, met prachtige graphics in de campagne, multiplayermodus en coöperatieve modus. Het geheel is ontworpen om geïntegreerd te worden met het huidige CoD-ecosysteem en dat ook te verbeteren." Daarmee wordt waarschijnlijk bedoeld dat de nieuwe Call of Duty en battle royale-game een ecosysteem gaan delen, vergelijkbaar met Warzone en het vorig jaar verschenen Black Ops Cold War.

Meer details moeten "binnenkort" volgen. Sledgehammer stond voorheen aan het hoofd van de ontwikkeling bij Call of Duty-games WW2 en Advanced Warfare. Ook ontwikkelde het Modern Warfare 3 samen met Infinite Ward. Nadat het nieuws naar buiten kwam, plaatste Sledgehammer de onderstaande tweet.

Dit artikel delen

Over de auteur

Reacties

Plaats reactie

Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord
met onze voorwaarden voor reacties.

Log in om te reageren