1. Sledgehammer Games Twitter-account plotseling weg

Sledgehammer Games Twitter-account plotseling weg

Fans hoeven niet bang te zijn

Er ontstond even paniek toen het Twitter-account van Sledgehammer Games ineens verdwenen was. Deze bleek echter geschorst.

Toen het account ineens weg was, begonnen sommige Call of Duty-fans zich al zorgen te maken. “De Call of Duty-games van Sledgehammer zijn mijn favoriete en als ze weggaan, zal ik super teleurgesteld zijn”, zegt ResetEra-gebruiker Ricukrafter.

Het blijkt echter allemaal best mee te vallen. Brain Miggels, marketing en communicatie manager bij Sledgehammer Games, gaf later in een Tweet een verklaring. “Dus ik klikte per ongeluk op de verkeerde geboortedatum bij een pop-up en hiermee is het hele account zonder waarschuwing geschorst. Hoe is jullie woensdagavond?”

Eerder kwam al naar buiten dat Treyarch het voortouw zou nemen in de nieuwste Call of Duty. Sledgehammer Games gaat enkel een ondersteunende rol innemen. Fans waren voornamelijk bezorgd dat het verwijderde-account ook betekende dat de studio hier geen aandeel meer in zou hebben.

Toen het bleek dat het om een ongeluk ging, waren fans opgelucht. De pagina is echter nog steeds verwijderd en het lijkt erop dat Miggels niet weet hoe hij het op moet lossen. De aangedragen oplossingen zoals: “Heb je geprobeerd hem aan en uit te doen”, brengen hem niet verder helaas.

Dit artikel delen

Over de auteur

Romée Scholten Gek op games, gek op schrijven, af en toe ietsjes afgeleid.

Reacties

  • Die Ricukrafter durft gewoon te beweren dat de games van Sledgehammer het beste zijn… Normaal doen!
  • @Silverwolf
    Inderdaad. Gelukkig is Michael Condrey volledig weg, ook bij Activision als VP, dus het kan alleen maar beter worden.
  • @CerandoX.nl

    Nu nog even Zampella en West terughalen en ze het volle vertrouwen geven.

Plaats reactie

Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord
met onze voorwaarden voor reacties.

Log in om te reageren