1. Call of Duty-studio Sledgehammer Games werkt aan twee nieuwe projecten

Call of Duty-studio Sledgehammer Games werkt aan twee nieuwe projecten

Zoekt 100 nieuwe werknemers

Sledgehammer Games, de studio achter onder andere Call of Duty: WW2 en Advanced Warfare, is bezig met twee nieuwe projecten. Dat vertelt hoofd Andy Wilson in een interview met VentureBeat.

Het laatste project van Sledgehammer games was The War machine-dlc voor Call of Duty: WW2 in 2018. Nu heeft COO Andy Wilson in een interview met platform VentureBeat onthuld dat ze met twee nieuwe games aan de slag gaan. Het project heet Decade II en voor dit initiatief zoekt de ontwikkelaar 100 mensen om het team te versterken. “Sledgehammer Games gaat een groeiperiode in bij onze beide grote studio locaties: Foster City, Californië en Melbourne, Australië. We zijn nu een studio met meerdere projecten en we zijn op zoek naar een aanzienlijk aantal nieuwe teamleden om zich bij ons aan te sluiten, "zei Wilson." We kijken naar elke discipline en verschillende niveaus van anciënniteit. Het is een behoorlijk spannende tijd voor onze studio.”

Volgens Wilson zijn er al 2000 sollicitaties binnen op de vacatures. De honderd medewerkers die aangenomen worden, gaan tegelijkertijd werken aan de twee nieuwe projecten. Welke games Sledgehammer gaat ontwikkelen is nog niet bekend.

Call of Duty: WW2

Dit artikel delen

Over de auteur

Jolien Mauritsz Ik ben een echte rpg-liefhebber. The Legend of Zelda, The Elder Scrolls en Pokémon behoren tot mijn grote favorieten. Verder speel ik ook graag simulatie games zoals de Sims, Story of Seasons en Stardew Valley. Verder lees ik graag een goed fantasyboek en volg ik verschillende anime- en manga-series. Ja ik ben een echte nerd.

Reacties

  • BR en standaard Call of Duty.

Plaats reactie

Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord
met onze voorwaarden voor reacties.

Log in om te reageren