1. Sly Cooper wordt tv-serie in plaats van film

Sly Cooper wordt tv-serie in plaats van film

52 afleveringen

Hoe er eerder plannen waren voor een film over Sly Cooper uit de gelijknamige gameserie is besloten er een tv-serie van te maken.

Al 4 jaar geleden kwam er trailer uit voor de film. Vervolgens stapte het Canadese productiebedrijf Rainmaker Entertainment uit het project. Nu blijkt uit een pagina van het bedrijf PSG Entertainment, dat er nieuw leven in de franchise wordt geblazen en krijgt 52 afleveringen. Elke aflevering moet elf minuten gaan duren.

De eerste 26 afleveringen gaan in oktober 2019 van start en de laatste 26 zijn vanaf juli 2020 te zien. Het is onduidelijk waar de serie te zien zal zijn. Wel wordt er gesproken van een doelgroep van 6 tot 11 jaar en wordt de serie volgens de pagina geproduceerd door Technicolot Animation Productions en Sony Interactive Entertainment.

In de omschrijving op de pagina staat: "Sly Cooper follows the adventures of an irresistibly charismatic raccoon, a modern-day Robin Hood, who restores justice to his city one theft at a time. Mixing humor, action, and a remarkable cast of characters, Sly Cooper promises to be an unforgettable series."

Dit artikel delen

Over de auteur

Pablo_Bool Ik ga graag eindeloos dood in Dark Souls en speel nog steeds intensief Call of Duty 4 (mods) op de pc. In Fortnite: Battle Royale mag je mij ook graag komen afschieten. Daarnaast duik ik graag in obscure technoplaten rond de jaren 90

Reacties

Plaats reactie

Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord
met onze voorwaarden voor reacties.

Log in om te reageren