1. Luminary van Dragon Quest 11 komt naar Smash Ultimate

Luminary van Dragon Quest 11 komt naar Smash Ultimate

Personage speelbaar vanaf deze zomer

Nintendo heeft tijdens de Direct-presentatie het tweede dlc-personage bekend gemaakt voor Super Smash Bros. Ultimate. Luminary van Dragon Quest 11: Echoes of an Elusive Age wordt binnenkort verkrijgbaar voor de game.

Het personage komt deze zomer naar de Switch-game en is beschikbaar voor mensen die de seizoenspas hebben gekocht. Hij heeft een zwaard, schild en diverse speciale aanvallen met vuur. Ook de Slimes uit Dragon Quest 11 zijn aanwezig. Zijn aanvallen selecteert hij uit een menu, net zoals in de Dragon Quest-games. Het eerste dlc-personage, Joker uit Persona, is sinds april beschikbaar in de vechtgame.

Naast Luminary kunnen andere personages uit de Dragon Quest-franchise gekozen worden als alternatieve vechters naast Luminary, ook wel bekend als echo-vechters.

De rpg Dragon Quest 11: Echoes of an Elusive Age komt, zoals eerder al aangekondigd, ook naar Switch. De Switch-versie van de rpg verschijnt op 27 september.

Dit artikel delen

Over de auteur

Rick Bloemzaad Redacteur bij Gamer.nl en Insidegamer.nl. Houdt van zowel moderne games als klassiekers. Van Overwatch en Mario Kart 8 Deluxe tot Super Mario 64 en GTA 2.

Reacties

Plaats reactie

Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord
met onze voorwaarden voor reacties.

Log in om te reageren