1. Smeargle komt met Sketch-kracht naar Pokémon Go

Smeargle komt met Sketch-kracht naar Pokémon Go

Hij is ietsje aangepast, maar nog steeds erg vet

Niantic heeft eindelijk Smeargle toegevoegd aan Pokémon Go. Hier is een tijdje mee gewacht, omdat Smeargle een vrij bijzondere kracht heeft. Met zijn Sketch-kracht kan hij namelijk de krachten van andere pokémon overnemen.
pokemon go

Het was dus niet makkelijk om de krachten van Smeargle vorm te geven in Pokémon Go. Uiteindelijk is het Niantic wel gelukt. Het is nu namelijk mogelijk om Smeargle te bemachtigen door middel van het Snapshot-foto-onderdeel. Blijf simpelweg foto’s maken tot er een Smeargle verschijnt in een van de foto’s. Zodra dat gebeurt moet er een Smeargle verschijnen in de Pokémon Go-wereld. Dit kan vijf minuten duren. Vanaf dat moment is hij pas te vangen.

De kracht van Smeargle is niet op de traditionele manier terug te vinden. Het is nu de bedoeling dat je een foto maakt van de pokémon waar je de krachten van wilt stelen voor Smeargle. Door deze alternatieve manier van pokémon vangen en hun krachten gebruiken in te stellen, benut Niantic op een slimme manier het Snapshot-onderdeel.

Het hebben van een pokémon die de krachten van andere pokémon over kan nemen klinkt natuurlijk als een droom die uitkomt. Er moet echter wel bij vermeld worden dat Smeargle niet alle vaardigheden over kan nemen van andere pokémon. Zo is het niet mogelijk om de transformatiekracht van Ditto over te nemen. Ook komt het CP van Smeargle niet hoger dan vijfhonderd. Hij is dus relatief niet zo sterk.

Houd er wel rekening mee dat je minstens in level vijf moet zitten om gebruik te kunnen maken van Snapshot. En vergeet niet Pokémon Go te updaten, want dat hadden een aantal spelers ook al over het hoofd gezien.

Dit artikel delen

Over de auteur

Romée Scholten Gek op games, gek op schrijven, af en toe ietsjes afgeleid.

Reacties

Plaats reactie

Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord
met onze voorwaarden voor reacties.

Log in om te reageren