1. Smite en meer vallen onder de Xbox Games With Gold van juni

Smite en meer vallen onder de Xbox Games With Gold van juni

Ook Assassin's Creed Chronicles: Russia is gratis te downloaden

De Duitse Xbox-website heeft per ongeluk te vroeg de Games With Gold-games van juni bekendgemaakt.
De website heeft de pagina met informatie weer verwijderd, maar mensen hebben al gezien welke games gratis bij een Xbox Live Gold-abonnement komen volgende maand.


Het gaat om Smite, de moba die met 100 dollar aan in-game content wordt geleverd, en Assassin's Creed Chronicles: Russia voor Xbox One. Smite is van 16 juni tot 15 juli te downloaden en Assassin's Creed van 1 tot en met 30 juni.

De Xbox 360-games die gratis zijn volgende maand zijn Lego Indiana Jones 2: The New Adventures en Sonic All Star Racing Transformed. Beide games zijn ook gewoon op Xbox One speelbaar via backwards compatibility.

Dit artikel delen

Over de auteur

Michel Musters Redacteur bij Gamer.nl en InsideGamer.nl. Houdt van allerlei soorten games, van klassiekers als Mario, Metal Gear en Zelda, naar moderne meesterwerken als Red Dead Redemption en The Witcher 3, tot experimentele hoogvliegers als Rez, Limbo en Lumines.

Reacties

  • mehh.
  • Niet mijn type games helaas.
  • Sonic all star racing is zeker een aanrader !
  • Smite kan me gestolen worden maar assasins creed rusia ga ik zeker downloaden India en China chronicles waren best tof.
  • Nu heeft Duitsland regelmatig afwijkende titels in de GWG line-up, dus nog even afwachten of dit ook de lijst voor ons is. Zo ja, dan is het weer behoorlijk meh. Die Sonic game zou ik nog wel willen proberen.

Plaats reactie

Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord
met onze voorwaarden voor reacties.

Log in om te reageren