1. Smuggler's-update voegt huisdieren toe aan Sea of Thieves

Smuggler's-update voegt huisdieren toe aan Sea of Thieves

Koop nieuwe spullen met echt geld in het Pirate Emprium

De Smuggler's-update van Sea of Thieves is gelanceerd en introduceert een in-game-winkel waar met echt geld van alles gekocht kan worden, zoals bijvoorbeeld huisdieren.

De Smuggler's-update biedt spelers nieuwe voyages, plekken en vijanden om tegen te vechten. Hetgeen wat wellicht het meest opvalt, is het nieuwe Pirate Emporium, in deze winkel kunnen spelers Ancient Coins spenderen om een aantal leuke hebbedingetjes te kopen. Zoals nieuwe emotes en likjes verf voor hun schip. Spelers kunnen nu ook een eigen huisdier aanschaffen die mee gaat op alle avonturen. Er kan gekozen worden tussen een aap of papegaai als trouwe compagnon. Ancient Coins kunnen worden gekocht met echt geld, of worden verdiend door te spelen.

Sea of Thieves

In Duke's Black Market kunnen met de gebruikelijke Dubloons ook allerlei nieuwe spullen gekocht worden. Ontwikkelaar Rare vertelt verder dat er heel veel nieuwe loot te vinden is in de oceaan. Deze loot kan onder andere worden verkregen door Ancient Skeletons te verslaan. Ancient Skeletons kunnen ook Ancient Coins laten vallen, waarmee je dus een huisdier kan krijgen. In een blog post schreef Rare dat dat er ook Skeleton Sloops aan het spel zijn toegevoegd, wanneer spelers deze speciale boten laten zinken, kunnen ze 'hoards of treasure' scoren.

De huisdieren kunnen trouwens ook worden afgeschoten in kanonnen (geen zorgen, ze mankeren niks en teleporteren vanzelf weer terug naar hun baasjes).

De Smuggler's Fortune-update van Sea of Thieves is reeds beschikbaar voor pc en Xbox One.

Dit artikel delen

Over de auteur

Cody van den Bogert Redacteur bij Gamer.nl en InsideGamer.nl. Enorme Zelda-fanaat en Mr. Fifa. Speelt games het liefst op het moeilijkste niveau en is dan ook gek op soulslikes. Telt af tot Skate 4...

Reacties

Plaats reactie

Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord
met onze voorwaarden voor reacties.

Log in om te reageren