1. Tekken 7-fans dachten even dat Snake naar de vechtgame kwam

Tekken 7-fans dachten even dat Snake naar de vechtgame kwam

Helaas pindakaas

Tijdens het vechtgametoernooi EVO werd afgelopen weekend een video getoond die deed denken dat Metal Gear Solid-personage Solid Snake naar Tekken 7 ging komen. Al snel na het verschijnen van de video heeft de organisatie dit ontkracht.

Na de verliezersfinale van Tekken 7 tijdens Evolution Championship Series 2019 (EVO) werd een kort filmpje getoond waarin Solid Snake een gesprek houdt met Tekken-regisseur Katsuhiro Harada. In dit gesprek zegt Snake: "That was some good ass Tekken". De video werd niet uitgezonden op de livestream van het evenement, maar werd wel vastgelegd door bezoekers die het vervolgens op Twitter hebben gezet.

Veel Tekken-fans dachten dat Solid Snake als dlc-personage naar de vechtgame zou komen, maar al snel plaatste de organisatie van EVO een tweet om zich te verontschuldigen. Hierin werd duidelijk gemaakt dat het om 'een klein grapje' ging en het niet de bedoeling was om een onthulling te impliceren en dat Bandai Namco niets te maken had met de video.

Solid Snake is vaker voorgekomen in vechtgames. Zo was hij te vinden in Super Smash Bros. Brawl voor de Wii en keerde hij vorig jaar terug naar de serie in Super Smash Bros. UIltimate. Daarvoor was hij ook al een personage in DreamMix TV World Fighters, een game die exclusief in Japan is verschenen.

Wel werd tijdens EVO de derde Season Pass voor Tekken 7 onthuld middels een trailer. Hieruit blijkt dat het personage Zafina in september naar de game komt en de nieuwkomer Leroy Smith deze winter wordt toegevoegd. Tevens bevat de Season Pass twee andere personages, een nieuwe modus en een nieuw level.

Dit artikel delen

Over de auteur

Lucas May Hoofdredacteur van Gamer.nl. Liefhebber van de gekheid die deze intrigerende industrie met zich meebrengt. Perfecter dan Spelunky en Tetris wordt het niet.

Reacties

  • Vet Tekken is hype

Plaats reactie

Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord
met onze voorwaarden voor reacties.

Log in om te reageren