1. Solos-modus nu beschikbaar in Call of Duty: Warzone

Solos-modus nu beschikbaar in Call of Duty: Warzone

In je eentje tegen de rest van de map

Call of Duty: Warzone-spelers kunnen vanaf nu aan de slag met de Solos-modus.

Dat houdt in dat spelers ook in hun eentje het kunnen opnemen tegen andere spelers op het slagveld, en dus niet per se meer in teams hoeven te spelen. "Zie het als een free-for-all in een traditionele Call of Duty-game, maar dan op gigantische schaal", aldus Infinity Ward. Op de blog van Activision worden wat tips gegeven aan spelers.

De battle-royale game van de firstperson shooter-franchise kwam dinsdag officieel uit op verschillende platformen. In een aantal dagen gingen al zes miljoen spelers met de game aan de slag. Men kan met 150 mensen tegelijk spelen op een map, al wordt dit binnenkort verhoogd naar 200 mensen. Warzone is verkrijgbaar op pc, PlayStation 4 en Xbox One.

Dit artikel delen

Over de auteur

Reacties

 • Ik vermaak mij echt prima met Warzone, leukste BR game tot nu toe vind ik!
 • @Soon.
  Helemaal mee eens, ik vond fortnite ook wel leuk aan het begin maar nu die kids zo snel kunnen bouwen kan deze opa niet meer meekomen.
  Warzone is precies wat ik verlang van een BR.
 • Warzone is echt geweldig. Het geld systeem vind ik ook echt goed bedacht en wat je moet uitgeven om upgrades te krijgen. Waarschijnlijk zullen er nu wel iets meer killstreaks komen in Solos omdat je geen geld meer hoeft te sparen om teamgenoten terug te krijgen. Maar ik vind Solo vaak veel beter als ik niet met vrienden speel omdat je anders toch geen communicatie hebt met elkaar.

  Andere verademing is ook omdat je geen PS+ nodig hebt. Heel erg blij mee
 • Gisteren na 15 minuten wachten nog steeds geen lobby kunnen vinden.
 • @AWESOMEDUDE3
  ik werd er ook uitegegooid, las dat ze een Ddos aanval te pakken hadden gisteren.
 • @Soon.
  Dat zou een verklaring zijn.
  Ik heb afgelopen weekend, en vooral zondag, geen enkele normale match kunnen spelen. De latency bleef elke drie seconden naar 300ms schieten.
  Ben benieuwd of hier mensen last van hebben gehad.

Plaats reactie

Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord
met onze voorwaarden voor reacties.

Log in om te reageren