1. Gerucht: Soma en Onrush in december beschikbaar voor PS Plus-abonnees

Gerucht: Soma en Onrush in december beschikbaar voor PS Plus-abonnees

Games gelekt via video van Russische afdeling

Via de de Russische afdeling van PlayStation zijn vermoedelijk de nieuwe games voor de PS Plus-abonnees die in december uitkomen gelekt. Uit een ondertussen offline gehaalde video is vermeld dat de games Soma en Onrush waarschijnlijk de games zijn die voor PS Plus klaar staan.

De aankomende games voor PS Plus lekten uit toen de Russische afdeling een video vroegtijdig plaatste op het Russische social media-platform VK. In de ondertussen offline gehaalde video worden games voor de PlayStation 4 besproken.

Soma is een sci-fi horror-game en kwam uit in 2015. De game werd destijds ontwikkeld door Frictional Games, die ook verantwoordelijk was voor het maken van Amnesia.

Onrush, ontwikkeld door Codemasters, werd op 5 juni van dit jaar uitgebracht, maar voldeed niet aan de verwachtingen. Ondertussen zijn veel werknemers bij de ontwikkelaar al ontslagen door de tegenvallende resultaten.

PS Plus

Dit artikel delen

Over de auteur

Geert de Wekker Redacteur bij Insidegamer.nl en Gamer.nl. Volgt vanaf de start de hele Pokémon-franchise van Game Boy tot Nintendo Switch. Maar is ook een grote fan van games als WWE, Kingdom Hearts en de Batman Arkham series.

Reacties

  • Update: bevestigd!
  • SOMA is een van mijn favo games ooit! Briljant verhaal/atmosfeer. Milde horror.
  • Wat een magere maand deze keer zeg,
    Niet eens 2 volledige platinum spellen. Niet dat ik trophies heel belangrijk vind.

Plaats reactie

Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord
met onze voorwaarden voor reacties.

Log in om te reageren