1. Sonic-film haalt binnen tien dagen 200 miljoen dollar op

Sonic-film haalt binnen tien dagen 200 miljoen dollar op

Wat is de wisselkoers met ringen?

De Sonic-film wordt druk bezocht. De film heeft namelijk een bedrag van 200 miljoen dollar (ongeveer 185 miljoen euro) opgehaald in tien dagen. Dat maakte Box Office Mojobekend.

De film over de blauwe egel heeft voor de tweede keer een goed weekend achter rug. Samen met Call of The Wild was de Sonic-film de meest bezochte film. Dit weekend heeft de film 26,7 miljoen dollar opgehaald. Met dit bedrag heeft de Sonic-film in totaal 200 miljoen dollar wereldwijd verdiend.

De Sonic-film draait nu in de bioscoop.

Dit artikel delen

Over de auteur

Jolien Mauritsz Ik ben een echte rpg-liefhebber. The Legend of Zelda, The Elder Scrolls en Pokémon behoren tot mijn grote favorieten. Verder speel ik ook graag simulatie games zoals de Sims, Story of Seasons en Stardew Valley. Verder lees ik graag een goed fantasyboek en volg ik verschillende anime- en manga-series. Ja ik ben een echte nerd.

Reacties

  • Goed om te zien.

    Eerst succes voor pokemon film, nu voor Sonic. Mooie trend! Beide waren ook prima films. Dit gaat gaming alleen maar groter en populairer maken.

    In 2022 komt de Mario Film uit van de makers van Minions, hopelijk ook van bovenstaande kwaliteit.
  • Ik ben er gister ook toevallig heen geweest. Hij is erg leuk! Ben helaas wel perongeluk naar de Nederlandse versie gegaan. Bioscoop gaf niet aan om welke taal het ging-.-
  • @mightybundy
    Da's toch wel slordig. Lijkt me wel erg handig om dat te vermelden, ja.
  • Vandaag met mijn dochtertje naar Sonic geweest. We hebben er beide erg van genoten. Wat mij betreft de beste gameverfilming tot nu toe.

Plaats reactie

Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord
met onze voorwaarden voor reacties.

Log in om te reageren