1. Sonic-film heeft grootste openingsweekend voor gameverfilming

Sonic-film heeft grootste openingsweekend voor gameverfilming

Film doet het beter dan Detective Pikachu

De Sonic-film heeft een succesvol openingsweekend achter de rug. De film heeft het mogelijk zelfs nog beter gedaan dan Detective Pikachu.

Volgens Box Office Mojo, een bedrijf dat de opbrengsten van films bijhoudt, heeft Sonic The Hedgehog afgelopen weekend 57 miljoen dollar binnengehaald in de box office van de Verenigde Staten. Dat is 2,8 miljoen dollar meer dan Detective Pikachu vorig jaar binnenhaalde. Buiten de Verenigde Staten heeft de film het ook nog goed gedaan. Sonic heeft daar 43 miljoen dollar opgebracht.

Het bedrag gaat alleen op dit moment over een schatting van Box Office Mojo. Het officiële bedrag kan mogelijk nog hoger uitvallen.

Dit artikel delen

Over de auteur

Jolien Mauritsz Ik ben een echte rpg-liefhebber. The Legend of Zelda, The Elder Scrolls en Pokémon behoren tot mijn grote favorieten. Verder speel ik ook graag simulatie games zoals de Sims, Story of Seasons en Stardew Valley. Verder lees ik graag een goed fantasyboek en volg ik verschillende anime- en manga-series. Ja ik ben een echte nerd.

Reacties

 • Dat angry Joe en jeremy Jahns extreem maar dan ook extreem positief zijn zegt voor mij al genoeg dit is een must watch game verfilming geworden. Jammer dat hij hier in Zeeland alleen met NL stemmen draait.

  Toch wel heerlijk om ze te zien dat een film waar niemand iets in zag zo'n dik succes geworden is.
 • Ben dit weekend gegaan met 2 van mijn kids (heb er 3). Ik heb echt genoten, vond hem tegen alle verwachtingen in erg leuk. Ben ook een liefhebber van Jim Carey en in deze film was hij op zijn best. Geweldige rol! Vond hem leuker dan Detective Pickachu.
 • @Newgamessuck

  Detective pikachu was echt een gedrocht. Blijf authentiek aan de game, of wegwezen. De sonic film snapt dat wel, en zie hier het resultaat.

  Hop, naar de bios.
 • @Newgamessuck

  Oh nice, pickacu was ook al geweldig en als Sonic echt beter is wil ik hem heel graag zien.
 • @Meta_coola detective pikachu was waardeloos!
 • @Tyron

  Voor jou
 • @Tyron

  Ah een lekker onderbouwde comment waar we veel mee kunnen, thnx man!

Plaats reactie

Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord
met onze voorwaarden voor reacties.

Log in om te reageren