1. Speel met Sonic in Super Monkey Ball: Banana Blitz HD

Speel met Sonic in Super Monkey Ball: Banana Blitz HD

Net geen aap..

Het Twitter-account van Sega Europa had heeft eerder vandaag een tweet geplaatst waarin bekend werd gemaakt dat Sonic naar Super Monkey Ball: Banana Blitz HD komt. Deze tweet is later weer verwijderd.

Goewel Sega de tweet vrij snel verwijderde is Twitter-gebruiker ColdmanHot er snel bij om het nieuws te delen. De tweet van SEGA toont een korte video, waarin Sonic wordt geïntroduceerd. Later deelt ColdmanHot ook de video die gekoppeld was aan de tweet van SEGA. In de video is Sonic in actie te zien en worden ook zijn attributen kort zichtbaar.

In de tweet van SEGA staat het volgende: “Hij ontsnapte uit de stad en komt terecht op Monkey Island – Sonic the Hedgehog rolt Super Monkey Ball: Banana Blitz HD in als een vrij te spelen personage. Speel Sonic vrij en race je een weg door 100 levels wanneer Super Monkey Ball: Banana Blitz HD uitkomt op 29 oktober 2019.”

Bekijk hieronder de video in de tweet van ColdmanHot.

Super Monkey Ball: Banana Blitz HD komt op 29 oktober uit voor PlayStation 4, Switch en Xbox One.

Dit artikel delen

Over de auteur

Dagmar De Groot Stagiaire op de redactie van InsideGamer en Gamer.nl. Grote Final Fantasy- en Tomb Raider-fanaat. Ook anime- en manga-obsessed, basically a tiny-lil'-5-foot-4-inches-nerd. Sword Art Online-boeken, -serie en -games zijn fantastisch, don't @ me ;)

Reacties

Plaats reactie

Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord
met onze voorwaarden voor reacties.

Log in om te reageren