1. Sonic Team Racing komt pas in mei 2019 uit

Sonic Team Racing komt pas in mei 2019 uit

Zou eerst deze winter uitkomen

Sonic Team Racing heeft een nieuwe releasedatum: 21 mei 2019.

De game had eerst ergens deze winter uit moeten komen. Sega en ontwikkelaar Sumo Digital hebben meer tijd nodig om de game af te krijgen. "We weten dat uitstel niet leuk is, maar kwaliteit is het belangrijkste. We tonen binnenkort meer van de game!"

In Sonic Team Racing racen spelers in vier teams van drie spelers, waarbij men niet alleen punten scoort voor het team door als eerste over de finish te komen, maar ook door andere acties die het team helpen te doen. Wat dat betreft lijkt de racegame wat elementen uit hero-shooters te gebruiken. Spelers kunnen in hun team zelfs opgepakte items uitwisselen.

Daarnaast hebben de tracks in Sonic Team Racing veel verschillende routes. De game komt naar pc, Xbox One, PlayStation 4 en Switch.

Dit artikel delen

Over de auteur

Michel Musters Redacteur bij Gamer.nl en InsideGamer.nl. Houdt van allerlei soorten games, van klassiekers als Mario, Metal Gear en Zelda, naar moderne meesterwerken als Red Dead Redemption en The Witcher 3, tot experimentele hoogvliegers als Rez, Limbo en Lumines.

Reacties

Plaats reactie

Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord
met onze voorwaarden voor reacties.

Log in om te reageren