1. 'Sonic the Hedgehog 2 vanaf morgen gratis the claimen op Steam'

'Sonic the Hedgehog 2 vanaf morgen gratis the claimen op Steam'

Je mag de game permanent houden

Sonic the Hedgehog 2 wordt vanaf 9 tot 19 oktober gratis aangeboden op Steam. De game kost normaal 5 euro en zal in de genoemde periode voor 0 euro op de winkel. Dit betekent dat spelers de game voor altijd in bezit zullen hebben en kunnen spelen, ook na de actieperiode.

Volgens de website is de game vanaf zeven uur Nederlandse tijd gratis te claimen op het downloadplatform van Valve. Normaal gesproken kost Sonic the Hedgehog 5 euro.

Vermoedelijk heeft de deal van doen met de aanstaande dertigste verjaardag van de blauwe egel. Dat jubileum vindt volgend jaar plaats. Ookkondigde het bedrijf een maand geleden aan dat er volgend jaar nieuwe Sonic-games worden uitgebracht.

Een van die games zou Sonic Adventure 3 zijn, zo gaat het gerucht. Gisteren tweette het officiële account van Sonic een foto van een gulden snede. In een gulden snede worden vlakken met cijfers aangegeven, maar in de tweet van het Sonic-account ontbreken alle cijfers op de 3 na.

Niet veel later reageerde de stemacteur van Dr. Eggman op de tweet met een link naar het liedje "Three Is A Magic Number". Van een officiële aankondiging is echter nog geen sprake.

Dit artikel delen

Over de auteur

Ruan Moleman Houdt van RPG's, Indies, Virtual Reality en games die je samen kan spelen. Speculeert graag over de gekste leaks.

Reacties

  • Nice even claimen dus tenminste als ik die nog niet heb.
  • Zou gewledig zijn een nieuwe sonic adventure game!


    Hoop echt net als DX versie door de stad enzo en gaafe levels! en niet 1 richting verkeerd zoals de nieuwe games, nooit leuk gevonden.

Plaats reactie

Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord
met onze voorwaarden voor reacties.

Log in om te reageren