1. Sonic the Hedgehog-film is begonnen met productie

Sonic the Hedgehog-film is begonnen met productie

juvenile delinquent

Uit een tweet van SonicWindBlue is af te leiden dat de Sonic The Hedgehog-film is begonnen met productie.

Er kwam de laatste tijd al langzamerhand wat nieuws binnen druppelen. Zo werd bekend dat Westworld acteur James Marsden de hoofdrol zou krijgen in de film en dat eventueel Jim Carrey de rol van Eggman gaat vervullen.

De Sonic-film moet in november 2019 in de bioscoop draaien. De film wordt geregisseerd door Jeff Fowler, bekend van de korte animatiefilm Gopher Broke. Het is nog niet bekend welke weg de film precies gaat inslaan. Wel is Sonic in de film door Paramount Pictures CEO Jim Gianopulos omschreven als een "juvenile delinquent"

Dit artikel delen

Over de auteur

Pablo_Bool Ik ga graag eindeloos dood in Dark Souls en speel nog steeds intensief Call of Duty 4 (mods) op de pc. In Fortnite: Battle Royale mag je mij ook graag komen afschieten. Daarnaast duik ik graag in obscure technoplaten rond de jaren 90

Reacties

  • Neem aan dat dit een mix wordt van live-action en cgi? Want dat werkt heel vaak voor geen meter met Cartoon characters (zie Chipmunks, Smurfs, Garfield). Dit betkent dus ook dat Sonic zich zal begeven in onze wereld, iets waar ik sowieso niet zo'n fan van ben. We zullen zien, heb weinig hoop.
  • @benjaminben Ik hoopte, en ging eigenlijk uit, van een full animated movie. Mocht dit niet zo zijn dan ben ik wel direct een stuk minder enthousiast over de film. Paramount bracht enkele dagen geleden de eerste trailer van de animatiefilm 'Wonder Park' uit en grafisch zag dit er werkelijk verbluffend uit. Hoop dus eigenlijk op zoiets…
  • Ik hoop dat de film de gaming vibe weergeeft en waarom mensen sonic zo graag spelen en waar sonic wordt gemengd met echte mensen beelden.

Plaats reactie

Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord
met onze voorwaarden voor reacties.

Log in om te reageren