1. Playstation 4 Pro met 2TB verschijnt binnenkort in Japan

Playstation 4 Pro met 2TB verschijnt binnenkort in Japan

Meer dan genoeg opslagruimte

Binnenkort brengt Sony een PS4 Pro uit met 2TB opslagruimte uit in Japan.

Eerder had de 500 Million Limited Edition PS4 Pro ook al een harde schijf met 2 TB, maar de normale modellen hadden voorheen een maximale opslagruimte van 1 TB. In Japan wordt later deze maand, op 21 november, de PS4 Pro met grotere harde schijf uitgebracht. Vooralsnog gaat het alleen om de 'Jet Black'-uitvoering. De console kost 44.980 yen (ongeveer 350 euro) exclusief belasting.

Vorige maand werd de prijs van de PS4 Pro met 1 TB nog verlaagd van 44.980 yen tot 39.980 yen. Dit geldt ook voor de witte variant van de PS4 Pro. Het is nog niet bekend of de PS4 Pro met 2 TB-geheugen naar het Westen komt. Tot nu toe is er ook nog geen Europese prijsverlaging aangekondigd.

Met de steeds grotere hoeveelheid vereiste opslagruimte, zoals 105 GB voor Red Dead Redemption 2 op PS4 Pro, is het logisch dat er consoles met meer capaciteit op de markt worden gebracht. Microsoft heeft van de Xbox One S een 2 TB-model in 2016 uitgebracht, maar op dit moment heeft de Xbox One X een maximale grootte van 1 TB.

Dit artikel delen

Over de auteur

Lucas May Hoofdredacteur van Gamer.nl. Liefhebber van de gekheid die deze maffe industrie met zich meebrengt. Perfecter dan Spelunky en Tetris wordt het niet.

Reacties

  • Oh ik kan je nu wel al vertellen dat ie zeker naar hier komt. Daar kan je op wachten.

Plaats reactie

Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord
met onze voorwaarden voor reacties.

Log in om te reageren