1. Sony spreekt over games getoond op E3

Sony spreekt over games getoond op E3

'Dreams kan meest belangrijke game worden van deze generatie'

Hoofd van de Europese aftakking van Sony Worldwide Studios Michael Denny heeft het in een interview met Gamereactor over de games die zijn getoond tijdens de E3. Daarnaast is hij van mening dat Sony in het algemeen de beste en meest veelzijdige line-up heeft. Bekijk het interview hieronder.

“When you look at our current releases and our upcoming releases, I truly believe that we now have not only the best lineup ever, but the broadest lineup ever of games," zei Michael Denny. "We do want to be inclusive, we do want to offer games for all our players. Of course, the core triple-A titles will always be there but doing things like PlayLink is important to us as well in terms of maybe having something there for the friends and family of our core PlayStation audience. Games that can truly appeal to a more mass market.”

Games die besproken werden tijdens de E3-persconferentie waren onder andere Death Stranding, Spider-Man, Ghost of Tsushima, en The Last of Us Part 2.

Het ondersteunen van de bedenkers en ontwikkelaars is cruciaal volgens Denny. Zo vertelt hij dat het Sony's rol als een executive management-team om creativiteit in de juiste banen te sturen, zodat de fans de beste games mogelijk krijgen voorgeschoteld.

Daarnaast wordt er in het interview nog gesproken over de aankomende game Dreams. Zo wil volgens Denny de maker van Little Big Planet Media Molecule voornamelijk een creatieve omgeving maken. Eentje waar iedereen content kan maken en vervolgens de content van elkaar kan spelen. Ook zegt hij over de game die nog dit jaar moet uitkomen: "Dreams could be or has the potential to be the most important game of this generation"

In de E3-presentatie van Sony werd men niet doodgegooid met games die op de planning staan. In plaats daarvan werd er voornamelijk gefocust op de vier bovenstaande games. Hoe vinden jullie dat persconferenties gestructureerd moeten worden en hoe staan jullie tegenover de uitspraken van Denny? Heeft Sony wel games voor elk soort speler?

Dit artikel delen

Over de auteur

Pablo_Bool Ik ga graag eindeloos dood in Dark Souls en speel nog steeds intensief Call of Duty 4 (mods) op de pc. In Fortnite: Battle Royale mag je mij ook graag komen afschieten. Daarnaast duik ik graag in obscure technoplaten rond de jaren 90

Reacties

  • Persoonlijk heb ik inderdaad liever dat een paar games langer worden uitgelicht. Ontwikkelaars die een klein verhaaltje doen ofzo en vertellen over hun ervaringen. Als je tientallen trailers achter elkaar knalt kan je de 'persconferentie' net zo goed alleen streamen naar Twitch, zoals Square Enix dat doet. Niet dat daar iets mis mee is.
  • @Pablo_Bool Ieder zijn ding. Ik zie liever een persconferentie met zoveel mogelijk games. Multiplatform of exclusief maakt me niet uit.

    De presentatie was Nintendo vond ik vooral zo zwak omdat ze het 80% van de tijd over Super Smash hebben gehad, man wat was dat langdradig. Hoe een game nou helemaal precies gaat worden zie ik wel als ik hem koop, of op wat playtroughs als de game daadwerkelijk uit is.
  • @Robskeee

    Ik ben het met je eens. Ik vind het altijd jammer wanneer ik al zoveel van de game heb gezien. Als een game me pakt met de eerste trailer, dan kijk ik bij release meestal naar de meningen die men er over heeft en ga ik over tot een aankoop, of niet. In sommige gevallen pre-order ik m, omdat ik al overtuigd ben op basis van de eerste beelden en van de reputatie van de ontwikkelaar.

Plaats reactie

Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord
met onze voorwaarden voor reacties.

Log in om te reageren