1. De officiële Killzone-website gaat offline

De officiële Killzone-website gaat offline

Clans maken en managen in Shadow Fall nu niet meer mogelijk

Sony en Guerrilla Games halen de officiële Killzone-website offline.

Dat laat men weten via een officieel statement, dat nu nog het enige is dat op de website te vinden is. "De officiële website voor de Killzone-franchise gaat met pensioen", zo leest het statement. "In de toekomst worden bezoekers van Killzone.com doorverwezen naar PlayStation.com."

Via het statement laat men weten dat dit geen effect heeft op de multiplayermodi en spelersstatistieken voor Killzone Shadow Fall en Killzone Mercenary. Het is echter niet meer mogelijk om clans te maken of managen in Shadow Fall.

De laatste Killzone-game die verscheen was Killzone Shadow Fall. Dit was een lanceringsgame voor de PlayStation 4 en verscheen eind 2013. Sindsdien heeft het Nederlandse Guerrilla Games zich gericht op Horizon Zero Dawn. Er wordt gewerkt aan een vervolg genaamd Horizon Forbidden West, dat op PlayStation 4 en PlayStation 5 moet verschijnen.

Killzone Shadow Fall

Dit artikel delen

Over de auteur

Reacties

 • Grrr… ik zie een groot Killzoneplaatje op de frontpage en denk: wow Killzone nieuws! Lees ik de titel, is het dit..

  Ik hoop al jaren op een nieuwe Killzone. Shadow Fall stelde iets teleur, maar Killzone 2 en vooral Killzone 3 vond ik geweldig.
 • @Luigi1985
  Ja ik vond het hele toffe games. Voornamelijk pvp vond ik tof. Jammer!
 • @Luigi1985
  Eens idd al was t bij mij duidelijk andersom. Ik vond 1 aardig, 2 erg goed en 3 weer gewoon goed. Shadowfall heb ik overgeslagen omdat ik het op beelden minder overtuigend vond overkomen. Misschien ooit nog eens proberen maar een nieuw deel zou erg vet zijn.
 • @xevulutionx

  Shadow Fall was niet kut of zo, maar ik vond t jammer dat het kleven achter dekking etc weg was.
 • @Luigi1985

  Eens, Shadowfall was in de reeks wat minder. Maar in het FPS genre wel een mooie game om de (destijds) next-gen power op je scherm te toveren. Hoewel ik de nieuwe Horizon ook in huis zal halen, lijkt me een nieuwe Killzone voor de PS5 veel vetter.
 • @gertjun

  Voor mij precies hetzelfde. Ik vond Horizon ontzettend vet, maar ik zou die niet zomaar nog eens opstarten. Als ik Killzone 3 voor de PS4 zou hebben, zou ik dat zeker nog eens doen. PS3 achter van de zolder plukken, aansluiten etc. is me dan net te veel moeite.

Plaats reactie

Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord
met onze voorwaarden voor reacties.

Log in om te reageren