1. WWE 2K20-spelers kunnen hun geld terug krijgen

WWE 2K20-spelers kunnen hun geld terug krijgen

Maar het kost wat moeite

Spelers die WWE 2K20 hebben gekocht kunnen hun geld terug krijgen van Sony. Dit blijkt uit ervaringen van gebruikers op Twitter.

OpTwitterwordt beschreven hoe spelers hun geld terug hebben gekregen. WWE 2K20 is deze week uitgekomen en veel gebruikers zijn ontevreden met de kwaliteit van de game.

Er is een volledige Reddit-thread gecreëerd waarin spelers de glitches in de game delen, evenals op Twitter. Absurde beelden van rondvliegende worstelaars en grafische mankementen binnen overspoelen beide threads, maar veel gamers die de game hebben aangeschaft kunnen er echter niet om lachen.

Gebruikers nemen nu contact op met Sony om hun geld terug te krijgen. Dit lukt ze op basis van het feit dat ze de game kochten in de veronderstelling dat het een werkende game is en dat blijkt dat deze veel mankementen heeft. Zo deelt Twitter-gebruiker Chocolate Starfish een schermafbeelding van zijn PayPal met de melding dat Sony het geld teruggestort heeft.

Dit artikel delen

Over de auteur

Dagmar De Groot Stagiaire op de redactie van InsideGamer en Gamer.nl. Grote Final Fantasy- en Tomb Raider-fanaat. Ook anime- en manga-obsessed, basically a tiny-lil'-5-foot-4-inches-nerd. Sword Art Online-boeken, -serie en -games zijn fantastisch, don't @ me ;)

Reacties

Plaats reactie

Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord
met onze voorwaarden voor reacties.

Log in om te reageren