1. Sony kondigt deze week al nieuwe PS4-games aan

Sony kondigt deze week al nieuwe PS4-games aan

Sony kondigt deze week al nieuwe PS4-games aan

Sony is van plan om deze week al nieuwe PlayStation 4-games aan te kondigden. Dit terwijl de E3 show pas dit weekend begint met persconferenties, en Sony's E3-persconferentie pas aanstaande maandagnacht is.
Op PlayStation Blog is aangekondigd dat Sony vanaf morgen tot en met zondag dagelijks een nieuwe game aankondigt. Die onthulling is dagelijks om 17:00 uur Nederlandse tijd.


Morgen wordt een nieuwe PS4-game met PlayStation VR-ondersteuning onthuld, terwijl donderdag de releasedatum van een game van Sony Worldwide Studios op stapel staat. Op vrijdag wordt een nieuwe PS4-game verwacht, terwijl op zaterdag een een nieuwe PS VR-game wordt getoond. Zondag worden de pre-E3 aankondigingen afgesloten met een PlayStation VR-port van een langverwachte game.

"De tijd dat aankondigingen alleen op E3 zelf werden gedaan, is echt definitief voorbij. Bijna elke uitgever pakt wel zijn moment voor beurs en de persconferenties, om zo meer op te vallen.

"Aan de ene kant is dit wel zonde, omdat het iets had om op E3 zelf weggeblazen te worden door al die aankondigingen. Aan de andere kant wordt het zo wel meer verspreid. Dat maakt het niet alleen makkelijker om er over te schrijven en te lezen, maar het maakt van juni ook een beetje een feestmaand voor gamers, in plaats van één feestweek." - Michel Musters

Dit artikel delen

Over de auteur

Reacties

 • Dus eigenlijk weten we voor de E3 persco al alles wat Sony gaat laten zien. Ik vind het jammer, zorgt er toch voor dat je straks met een veel kleiner 'OMG-gevoel' die persco kijkt…
 • @Rickachu
  Volgens mij leggen ze de focus op 4 al onthulde games, dus erg verrassend zal het niet worden, inderdaad.
 • @Rickachu Bij lange na ga je dat niet weten…EN dan nog weet je nooit wat ze gaan laten zien want je hebt geen beelden….
 • Wild arms ? SOCOM ? Wild arms ? I believeeee

  Ben wel bang dat dit de laatste stuiptrekkingen zijn van PSVR.
 • Top !
  Ben benieuwd :)
 • Gaaf man. Het maakt mij niet uit wanneer ze nieuwe games aankondigen, als ze maar een keer aangekondigd worden. Je ziet toch al dat heel veel games niet meer op de E3 aangekondigd worden maar op andere tijdstippen. Geen probleem mee.
 • @Cypher Nou de meeste toch wel…. En nee Rockstar idd niet maar die staat ook niet op de E3. Bovendien is dat 1 van de weinigen die geen E3 nodig hebben hiervoor want mensen worden toch wel massaal hyped, al leten ze nog maar een scheet. Voor anderen geld dat niet en is de E3 toch echt wel een uitgelezen moment om meer van de game te laten zien. En dan wordt het toch ook officieel.
 • Een groot deel zal echt voor de E3 zijn dus daar gaat echt niks over naar buiten komen. E3 kijken is het device dus.

Plaats reactie

Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord
met onze voorwaarden voor reacties.

Log in om te reageren