1. Officiële PlayStation 5-website gelanceerd

Officiële PlayStation 5-website gelanceerd

Sony kan nog geen duidelijkheid geven over prijs

Gisteren lanceerde Sony de officiële Britse website voor PlayStation 5.

Op de website staat niet veel informatie. "PlayStation 5 komt er aan", zo wordt vermeld, met de mededeling dat de spelcomputer ergens rond de feestdagen van dit jaar beschikbaar komt.

Daarnaast staat deze tekst op de website: "We zijn begonnen met het delen van enkele ongelooflijke features die je van de PlayStation 5 kunt verwachten, maar we zijn nog niet helemaal klaar voor het volledig onthullen van de volgende generatie van PlayStation. Schrijf je in om bij de eersten te behoren die updates ontvangen zodra we ze aankondigen, waaronder nieuws over de releasedatum, prijs en lanceringsgames."

Daarnaast laat Sony's CFO Hiroki Totoki in een gesprek met investeerders weten dat het bedrijf nog de prijs van PlayStation 5 overweegt: "We moeten de arbeidskosten en personeelskosten onder controle houden. En we moeten kijken in hoeverre we ons kunnen voorbereiden op de lancering, hoeveel we er kunnen maken. We gaan hard werken aan de productie zodat we de juiste hoeveelheid consoles klaar hebben wanneer we lanceren. Het is heel moeilijk om het op dit moment over de prijs te hebben, want we zitten in een competitieve markt. En afhankelijk van de prijs moeten we besluiten wat voor promotie we gaan gebruiken en hoeveel kosten we zelf moeten maken."

Dit artikel delen

Over de auteur

Reacties

Plaats reactie

Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord
met onze voorwaarden voor reacties.

Log in om te reageren