1. Handelsmerken voor PS6 tot en met PS10 Geregistreerd door Sony

Handelsmerken voor PS6 tot en met PS10 Geregistreerd door Sony

Ze hebben een oog op de toekomst

Sony Interactive Entertainment heeft in Japan vijf nieuwe handelsmerken vastgelegd voorPS6, PS7, PS8, PS9 en PS10, eventuele toekomstige PlayStation-consoles.

Sony heeft voorheen ook de handelsmerken vroegtijdig vastgelegd, zo is de naam PS5 al in 2006 door Sony geclaimd. Hoewel het geen verrassing zou zijn als Sony de huidige lijn doorzet en over een aantal jaar met een PlayStation 6 komt, betekent dit niet uiteraard niet dat deze daadwerkelijk het daglicht gaat zien.

Eerder deze maand is de naam voor de PlayStation 5 officieel bevestigd. Tevens werd bekendgemaakt dat de release gepland staat voor eind 2020 en zijn er details over de nieuwe controller gedeeld.

Wil jij weten wat er verder allemaal bekend is over de PlayStation 5? Klik dan hier voor een overzicht van alle geruchten en feiten rondom de nieuwe console.

Dit artikel delen

Over de auteur

Dagmar De Groot Stagiaire op de redactie van InsideGamer en Gamer.nl. Grote Final Fantasy- en Tomb Raider-fanaat. Ook anime- en manga-obsessed, basically a tiny-lil'-5-foot-4-inches-nerd. Sword Art Online-boeken, -serie en -games zijn fantastisch, don't @ me ;)

Reacties

Plaats reactie

Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord
met onze voorwaarden voor reacties.

Log in om te reageren