1. Dit zijn de PlayStation Plus-games van mei

Dit zijn de PlayStation Plus-games van mei

Cities: Skylines en Farming Simulator 19

De PlayStation Plus-games van de maand mei zijn bekend.

Het gaat om de PS4-games Cities: Skylines en Farming Simulator 19. Cities: Skylines is de citymanager van Paradox Interactive en heeft de afgelopen jaren veel positieve kritiek heeft ontvangen. Farming Simulator 19 is een recent deel uit de langlopende franchise waarin spelers in de huid kruipen van een boer.

De games kunnen door PlayStation Plus-leden zonder extra kosten gedownload worden. Zodra ze zijn gedownload, kan men de game altijd blijven spelen of opnieuw downloaden - zolang het PS Plus-abonnement intact is.

Dit artikel delen

Over de auteur

Reacties

  • Skylines is geweldig!
    Benieuwd of het op een console ook een beetje te spelen is.
  • @WinNow

    Zeer zeker! Het is even wennen om de kneepjes door te krijgen, maar man wat een spel. Raad je ook aan om wat youtubefilmpjes te kijken van bijv. ImperialJedi. Het is doodzonde om opnieuw te moeten beginnnen omdat je een bepaalde mechanic nog niet helemaal begrepen hebt/had. Hoewel, dit geeft de game ook wel zijn charme, iedere stad die je bouwt leer je weer iets nieuws/krijg je betere ideeen, waarna je een nieuwe stad begint om dit te implementeren.
    Mocht de game je echt liggen, dan kan ik je de Mass transit, Park life en Campus DLC zeker aanraden (ik heb ze inmiddels maar allemaal gekocht).
  • Stonden ook al op Playstation Now helaas.
  • Pfff slecht dit zeg..

Plaats reactie

Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord
met onze voorwaarden voor reacties.

Log in om te reageren