1. De PlayStation Plus-games van december zijn officieel aangekondigd

De PlayStation Plus-games van december zijn officieel aangekondigd

Met o.a. Soma, Onrush en Iconoclasts

De PlayStation Plus-games van december zijn bekend.

Gisteren lekten al twee games voor december uit, omdat PlayStation Rusland kort een trailer online had gezet, waar fans nog een screenshot van konden maken. het ging om de games Soma en Onrush, waarvan nu blijkt dat het ook daadwerkelijk de PlayStation Plus-games van december zijn voor PlayStation 4-bezitters.

Soma is een sci-fi horror-game en kwam uit in 2015. De game werd destijds ontwikkeld door Frictional Games, die ook verantwoordelijk was voor het maken van Amnesia. Onrush, ontwikkeld door Codemasters, werd op 5 juni van dit jaar uitgebracht, maar voldeed niet aan de verwachtingen. Ondertussen zijn veel werknemers bij de ontwikkelaar al ontslagen door de tegenvallende resultaten.

Daarnaast komt de platformer Iconoclasts naar Vita en PlayStation 4. Het spel heeft een Metroid-achtige stijl en een uitgebreid verhaal. Op de Vita komt ook het bejubelde spel Papers, Please uit. Hierin kruipen spelers in de huid van een immigratie-officier die werkt aan de grens bij Arstotzka, een ficties, communistisch land. Tot slot kunnen PlayStation 3-gamers aan de slag met de visual novel Steins;Gate en de side-scrolling shooter Steredenn.

De games zijn vanaf 4 december te downloaden voor PlayStation Plus-leden.

Dit artikel delen

Over de auteur

Michel Musters Redacteur bij Gamer.nl en InsideGamer.nl. Houdt van allerlei soorten games, van klassiekers als Mario, Metal Gear en Zelda, naar moderne meesterwerken als Red Dead Redemption en The Witcher 3, tot experimentele hoogvliegers als Rez, Limbo en Lumines.

Reacties

  • Waardeloze maand voor Xbox en Ps4.
  • Soma is erg gaaf !
    Leuke maand.
  • Ben wel erg blij met de vita vita games en PS4 games probeer ik sowieso wel even.

Plaats reactie

Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord
met onze voorwaarden voor reacties.

Log in om te reageren